11.11.13

Rubiineja odotellessa

Jotkut helmet ne vaan on niin ihanan naisellisia ja kauniita. Sellainen aina uudelleen ihastuttava on pisaranmuoto, viistehiottuna erityisen valloittava ja kun väri lähentelee fuksian ja kirsikan välimuotoa tai jopa rubiininpunaista, niin seuraan ei edes etsitä muuta kuin hopeaa.

http://www.youtube.com/watch?v=Vf43LCtGrj4

Kauheasti joudun itseäni patistamaan, että raaskin käyttää noita isoja hopeisia helmihattuja, mutta järki lopulta voittaa. Parempihan niiden on koruissa kuin laatikon kätköissä. Kukkalukko ja ruttuinen hopeahelmi ovat tällä kertaa Balin hopeaa. Ja nuo millä milloinkin kauppanimellä myytävät hurmahelmet ovat serpentiiniä, värjättyjä toki.


Ja molemmat korut auringon hehkuttamina - tuohan on siinä mielessä harhaanjohtavaa, ettei kai kukaan nostele (ainakaan jatkuvasti) kättään valoa vasten ;-D***
Nyt minulla sitten on kahdet rillit. Kylläpä on ihanaa nähdä jopa lattialle asti! Villakoirat hujahtivat iloisesti imuriin - en pariin viikkoon oikeasti nähnyt siivota, mutta eipä se nyt suuri suru ollut. Otan jossakin vaiheessa kuvaa prilleistä, nyt olen vaihtanut vähän väliä ja keikkunut peilin ääressä ihailemassa valintojani :-)


6 comments:

 1. Ihana kuulla, että prillit on niin kivat, että niiden kanssa pitää kekistellä :-) Kannatti siis odottaa.
  Miten niin kättä ei pidetä jatkuvasti valoa vasten, että voi ihastella helmilöisiä?

  ReplyDelete
 2. Niin säteilevä setti ja kauniin punainen:)

  ReplyDelete
 3. Paljon ihania koruja on taas ilmestynyt blogiisi. olen vain ollut hiukan laiska kommentoimaan viime aikoina.
  Ihanasti hehkuu nuo helmet auringon valossa :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos MiunMaun, Eila ja Arna :-)

  ReplyDelete
 5. Ahh <3

  Siiinäpä se lyhyesti ja ytimekkäästi :)

  ReplyDelete
 6. Ihanat pisarahelmet<3 :)

  ReplyDelete