9.5.07

Hamsterin elämää

*
Tämä on niin vaikeaa!

Ei, ei korun tekeminen sinänsä, mutta se, että rohkeasti avaisi hopeavarastot ja johonkin koruun oikein tuhlaamalla käyttäisi hopeaa, arvokasta ja kaunista...


Nyt sen kuitenkin tein - tässä rannekorussa ollaan aivan siinä rajalla, etten lopuksi purkanut koko komeutta.
Rannekorusta tuli oman arvion mukaan ylettömän hieno ja larimar-värjätyn crazy lace- akaatin kiilto ja kuvioiden kauneus koskevat sieluuni yhtä paljon kuin runsaat bali-hopeakoristelut.

Tein tästä rannekorusta kaiken kukkuraksi itselleni liian ison, joten... joudun luopumaankin siitä...

Lisäys: iso puffed coin on 18 mm ja isoimmat helmet 12 mm. Enimmät hopeat on hankittu Maarian korupajalta ja turkoosit mv-helmet HelmiQ:sta.

11 comments:

 1. Taas sitä yhtä lappua tarvittaisiin :D. Voi että on kaunis, jos en tietäisi että minulla tikkuranteet moniin muihin verrattuna huutaisin hep!!!

  ReplyDelete
 2. Anonymous9/5/07 20:05

  Aivan liian ihana. Miten sinä voit luopua tuosta. Sitä vois ihan hyvin pitää, vaikka,no, pöydällä ja hivellä..

  Piki

  ReplyDelete
 3. -No, Piki, enhän minä siitä nyt aivan heti luovu... ehkä vasta perjantaina myyjäisissä?!

  ReplyDelete
 4. Eihän tuosta VOI luopua! Perjantaihin asti pidät sen kuitenkin esillä, sivelet ja hivelet ja otat sänkyyn viereen. Varot kuitenkin kiintymästä siihen liiaksi.

  ReplyDelete
 5. Oih, mikä namupala! Ihan syötävän hyvännäkoinen! :P

  ReplyDelete
 6. Hävyttömän makeet värit ja yhdistelyt!

  ReplyDelete
 7. .. siis voi hyvät hyssykät.. oikea kaunotar!!! anyway.. minä en luopuis tosta.. en niin mistään hinnasta.. Eikös noin kaunis pitäisi tallettaa aarrelippaaseen tulevien sukupolvien ihailtavaksi.. ;-)

  ReplyDelete
 8. I-h-a-n-a! Luopumisen tuska on täysin ymmärrettävissä. Tein eilen kaulanauhan ja olen tässä pähkäillyt malttaisiko luopua ;)

  ReplyDelete
 9. Oijoijoi... *huokaus*

  ReplyDelete
 10. Voi luoja .. jos tuo olisi minun ja liian iso niin ostaisin sille kultatupsuisen samettityynyn ja nukkuisin se vieressä. ( = harakkamaisuuden korkein kauneuden ylistys ;)) Nih! :D

  ReplyDelete
 11. Apua, missä niitä kuolalappuja myydään???? Tarve olisi suuri... Siis uskomattoman kaunis rannekoru kaikkine hopeineen ja kivineen, hienoa jälkeä! :)

  ReplyDelete