4.10.07

Välillä swarovskeja

*
Tämä päivä ei ollut kuvaamiselle suotuisa... Tosin tajusin päivänvalon menneen mailleen jo aikoja, kun juutuin lukemaan kiinnostavaa kirjaa. Toivottavasti siis huomenna saan jotain kuvatuksikin. Toiset valmiit korut ja myös kuvat olivat niin tummia, etten viitsi niitä nyt esille laittaa.

*
Tämä kaulakoru ei hirveästi keinovalosta suuttunut, vaan esittelee sulojaan aika mukavasti ;-)
En kyllä osannut päättää, kumpi alusta on silmälle miellyttävämpi, hiukan kiilteleväinen sametti vai tuo käsintehty paperi.


Muutama upeansävyinen mv-helmi HelmiQ:sta ja hohtavanvaaleat 6 mm:n pyörylät ovat sitten swarovskin helmiä. Yksi makeanvedenhelmistä pyydystetty balinhopeiseen kehykseen ja saman sarjan välihelmiä käytin vain yhden, jottei korusta tule liian juhlava.
Korua voi käännellä kaulalla miten päin vain ja se käy oikein kivasti astetta tummemman vihreän puseron kanssa, aivan arkikäyttöön.
*

9 comments:

 1. Oikein mukavan kaunis ja monikäyttöinen koru. :) Tykkään erityisesti tuosta hopeakehyksestä, nam!

  ReplyDelete
 2. Luulin ihan että tuo kehys ja helmi on valmis komponentti *hups*, koru on kaunis rauhallinen kokonaisuus, kyllä sä sitten osaat!

  ReplyDelete
 3. Kiitos!
  -Hih, Raija, tuo helmi hyppäsi pussista helmimatolla lojuneen kehyksen sisään eli se siis valitsi itse paikkansa ;-) Tuo HelmiQ:n helmien hopeanvihreä sävy on tässäkin vielä hehkutettava!

  ReplyDelete
 4. nam, mikä koru. Todella kaunis ja monikäyttöinen kaunokainen.

  Kiitos vierailusta. Todellakin tämä neiti pitää mustasta ja tuon tyyllisestä. Lahja oli siis helppo tehdä, ei tarvinnut miettiä, mitä materiaalia ja värejä käyttää :)

  ReplyDelete
 5. Hih! No niinpäs onkin!

  Luulin ensin noita vihreitäkin Swarovskeiksi, mutta että ihan oikeita mv-helmiä! :o Tahtooooooo!

  Kaunis koru todellakin ja monikäyttöinen. (mullakin on tilausvirheen takia tuollaisia kehyksiä muutama. Ei muuten harmita se virhe!)

  ReplyDelete
 6. .. suloinen helminauha.. :)
  .. aurinkoisin terveisin..

  ReplyDelete
 7. Oi kuinka kaunis koru! Mulla on myös noita kehyksiä, en vaan vielä ole löytänyt mieleistä käyttöä ;)

  ReplyDelete
 8. Upea!!!!! Vallan hengästyttää!! :)

  ReplyDelete
 9. Kivalle näyttää, viihtyis varmaan minunkin kaulalla sen paremman klänningin kanssa :)

  ReplyDelete