10.11.07

Maa-energiaa

*
Pitkästä aikaa kaulakoru. Eikä meinannut tämä yksinkertaisuus vaijeriin syntyä millään!? Pituus ei sattunut valittujen helmien määrälle sopivaksi, kaikki isommat helmet hakeutuivat väärille kohdille...
*
Mutta ihania ruskeita; harmaan- mustan- hiekan- suklaan - kahvin - punaisen - kerman - javaikkamitä -sävyjä. Ihmeellinen kivi tuo brasilialainen kivettynyt puu, joku akaattihan sekin on. Minit välihelmet suklaa-kupari-delicoita ja isot välihelmet makeanvedenhelmi-kolikoita, villipitsi-akaattia ja brioche-akaattia; jälkimmäisestä lähikuva, siinä on aivan upeita kultaisia 'intarsia'-kuvioita! Lukoksi valitsinkin kullatun version.
*




10 comments:

  1. Kaunis koru! Ja on jotenkin niin lohdullista tajuta, että joku muukin osti "Brasilialaista kivettynyttä puuta" kalliimmalla hinnalla kuin mitä sama tavara (Wood agate) olisi maksanut FMG:llä :D

    ReplyDelete
  2. Ihastuttava koru! Pidän korun lämpimistä sävyistä.

    ReplyDelete
  3. On kyllä kaunis, niin maanläheinen!

    ReplyDelete
  4. Ihastuttava koru, tahtoisin heti kaulaani!
    :o)

    ReplyDelete
  5. Kiitos, helmi-kamut :-)

    -Outi, tällä hamsteri-sopulilla on ollut molempia noita mainittuja kiviä ja ovat kyllä kovin eri värimaailmaa !? Sittenhän on vielä wood jasper - pitääkö sitäkin kokeilla... kun ruskeat ovat kauniita ;-)

    -Juu, Satu-Marja :-) Siksihän sitä piti venkslata, kun tahtoi itselle vaan toisin kävi :-)

    ReplyDelete
  6. .. ihanainen!! .. voi.. tee lisää näitä upeita kaulakoruja.. :)

    ReplyDelete
  7. Hei vaan :)
    Kaunis koru ja ihanan lämpimät värit :)

    ReplyDelete
  8. Kiitos Mags. Koskahan te mahdatte kyllästyä näihin mun satuiluihin xD

    ReplyDelete
  9. Ihanat maanläheiset värit...todella kaunis koru!!! :)

    ReplyDelete
  10. Kas, tilasin itse Lima Beadsilta tuota Brazilian Petrified Wood -kiveä, ja ne mitä sain ovat kyllä ihan yksi yhteen FMG:n wood agate -helmien kanssa. Ehkä niissä sitten on vielä lisää sävyjä joita en ole nähnyt :)

    ReplyDelete