13.2.08

Naisellista

Meinaa jo mukamas unohtua blogi, kun on paljon mielenkiintoista tehtävää ;-D
Kiitos touhukkuudesta lankeaa myös Savonlinnassa viime viikolla tapaamilleni ihanille naisille; ja miehille!
Oli ilahduttavaa ja inspiroivaa tavata niin monia koruista kiinnostuneita! Useat uudemmat ja aiemmin valmistetut korut saivat uuden kodin ja monta mielenkiintoista keskustelua käytiin tulevista... Laitan tuon kuvalinkin tähän vielä kertauksena.
*
Ja koruihin.

Ensin jo aiemmin tehty setti ISOISTA 10 mm:n makeanvedenhelmistä; luonnollisen sävyn yleisnimitys on 'pink' ja tällä kertaa se on hiukan oranssiin sihtaava. Nämä helmet ovat taas juuri niin upeita kuin kuvakin yrittää kertoa!
*
Blush I


*
Ja uusi, tilauksesta tehty kaulakoru, PIENISTÄ osasista. Korussa on andalusiittia suloisina fasettihiottuina pisaroina, muutama mv-helmi ja hiukan savukvartsirondelleja. Hopeaketju on hyvin pienilenkkistä eikä ollut kovin helppo kiinnittää sitä nätisti helmirivistöön... Säätöketjun papu millin isompaa.
Tässä korussa helmet ovat kokoluokkaa 4-6 mm. Korun fiilis on tosi naisellinen ja herkkä - ihastuin itse ja teon alla onkin jo samaa tyyliä eri sävyisenä.
*
Eeva, pari kuvaa galleriassa


5 comments:

  1. Anonymous13/2/08 16:15

    Oli hienoa nähdä korujasi läheltä, ja sinut. Viivyin melkein tunnin ihanuuksiesi äärellä ja kädessä yksi niistä. Kiitos!

    ReplyDelete
  2. Ihania koruja jälleen. Kauniita ja naisellisia!

    ReplyDelete
  3. Anonymous13/2/08 18:22

    Ooooh! Ihania. Mua miellytti tuo sirous.

    ReplyDelete
  4. Anonymous14/2/08 07:09

    Voi herranjestas tuota helmikorua, mitä upeita helmiä!
    Sirpa

    ReplyDelete
  5. Mags.. kerroin jo aiemmin.. että tuo andalusiitti-koru on niin hurmaava!! .. voi sitä ihanaa välkettä.. pieniä suloisia.. :)

    ReplyDelete