13.2.08

Naisellista

Meinaa jo mukamas unohtua blogi, kun on paljon mielenkiintoista tehtävää ;-D
Kiitos touhukkuudesta lankeaa myös Savonlinnassa viime viikolla tapaamilleni ihanille naisille; ja miehille!
Oli ilahduttavaa ja inspiroivaa tavata niin monia koruista kiinnostuneita! Useat uudemmat ja aiemmin valmistetut korut saivat uuden kodin ja monta mielenkiintoista keskustelua käytiin tulevista... Laitan tuon kuvalinkin tähän vielä kertauksena.
*
Ja koruihin.

Ensin jo aiemmin tehty setti ISOISTA 10 mm:n makeanvedenhelmistä; luonnollisen sävyn yleisnimitys on 'pink' ja tällä kertaa se on hiukan oranssiin sihtaava. Nämä helmet ovat taas juuri niin upeita kuin kuvakin yrittää kertoa!
*
Blush I


*
Ja uusi, tilauksesta tehty kaulakoru, PIENISTÄ osasista. Korussa on andalusiittia suloisina fasettihiottuina pisaroina, muutama mv-helmi ja hiukan savukvartsirondelleja. Hopeaketju on hyvin pienilenkkistä eikä ollut kovin helppo kiinnittää sitä nätisti helmirivistöön... Säätöketjun papu millin isompaa.
Tässä korussa helmet ovat kokoluokkaa 4-6 mm. Korun fiilis on tosi naisellinen ja herkkä - ihastuin itse ja teon alla onkin jo samaa tyyliä eri sävyisenä.
*
Eeva, pari kuvaa galleriassa


5 comments:

 1. Anonymous13/2/08 16:15

  Oli hienoa nähdä korujasi läheltä, ja sinut. Viivyin melkein tunnin ihanuuksiesi äärellä ja kädessä yksi niistä. Kiitos!

  ReplyDelete
 2. Ihania koruja jälleen. Kauniita ja naisellisia!

  ReplyDelete
 3. Ooooh! Ihania. Mua miellytti tuo sirous.

  ReplyDelete
 4. Anonymous14/2/08 07:09

  Voi herranjestas tuota helmikorua, mitä upeita helmiä!
  Sirpa

  ReplyDelete
 5. Mags.. kerroin jo aiemmin.. että tuo andalusiitti-koru on niin hurmaava!! .. voi sitä ihanaa välkettä.. pieniä suloisia.. :)

  ReplyDelete