4.12.08

TilauksestaEnkeleitä, korvakoruja, on kyselty pitkin syksyä - ja nyt niitä lennähtelee korviksiin ja pikkuriipuksina rannekoruihin ja kaulakoruihin! Värirepertuaari on tämä

**
Rukousnauha on toinen viime aikojen suosikki; lahjaksi meneviä ei voi vielä laittaa näkyville, hehkutan kuitenkin erään tietyn ametisti-version ihanuutta!

**
Epäilin kovin, kun sain pyynnön tehdä rukousnauha mustista kivihelmistä. Turhaan pelkäsin, ei siitä tullut lainkaan synkkä, kun välihelminä on satiinihopeoituja sekä kirkkaita hopeoituja pikku Miyukeja. Nauhan helmet ovat onyxia, sileää, kiiltävää ja upeaa, Helmiliinalta!
Tummasta kuvasta ei nuo isommat lumihiutaleobsidiaanit erotu kunnolla, ne ovat luonnossa huomattavasti vaaleampia. Metalliosat ovat hopeiset.6 comments:

 1. Ihastuttavia koruja. Enkeleihin ja niiden suojaavaan voimaan uskon vahvasti... rukousnauha on viehättävä vaikka tekotapa ja tarkoitus onkin mysteeri

  ReplyDelete
 2. Enkelit ovat kestosuosikki, niitä tarviaan aina :)

  Rukousnauha on kaunis!

  ReplyDelete
 3. Kauniita. Ihanaa nähdä, millaisia joululahjoja kaikki tekee ja millaisia ihanuuksia ihmiset paketeistaan avaavat, saisipa olla kärpäsenä katossa. ;)

  ReplyDelete
 4. Rukousnauhat ovat ihania ja minä olen aina kuvitellut, että niiden pitää ollakin tumman sävyisiä tai mustista helmistä tehyjä ja kultaa taikka hopeaa seassa. Mikshän mulla on sellainen mielikuva, että se voi olla myös puuhelmistä tehty. Voinpa olla ihan väärässäkin. Onyx onnenkivi on aivan mun suosikki ja tuo nauhakin ihana. Mullakin niitä odotaa laatikossa kokonainen nauha :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos, kultaset :-)

  Juu, Selma, kyllä rukousnauhat on aiemmin (ja toki nykyäänkin) solmittu narusta/nauhasta/nyöristä; myös puuhelmistä, tai paperista taitelluista helmistä...
  Ehkä ne tummemmat helmet on sitten paremmin kestäneet sitä sormien välissä kulkemista, rukouksen ja meditaation apuhan rukousnauha on :-)

  ReplyDelete
 6. Anonymous26/1/09 10:27

  Mistä tuo pieni ristiriipus?

  ReplyDelete