14.4.09

Sentimentale

Herkissä tunnelmissa siis tänään...

Ensin näytille tuunaus; vaihdon keskuskehyksen ja lukon tilalle pelkästään ison lukon. Tämä oli pussinpohjahelmistä itselle tehty koru, kun halusin noita metsäisiä sävyjä ranteeseeni.
Minun oma 'Unessa näin...'

Kieputtelukin on kuvioissa mukana ja tämä onyx-riipus odottelee vielä ketjuosuuttaan. Kehysosa on taottu muotoonsa ja sitten taas kieputeltu osat yhteen, vaikka juottaminenkin olisi hyvä vaihtoehto. Valitsin vain tohottamisen kannalta turhan ohuen langan kehykseen, niin en sitten uskaltanut ruveta kokeilemaan. Riipus on koko korkeudeltaan reilun 4 cm.

Ja sitten taas korvakoruja. Pidän niin monista kukista ja yritän niitä sitten saada koruihinkin.
Narsissia olen ennenkin tehnyt hiukan erilaisilla osasilla. Tällä kertaa kristallien seurana vihreää viistehiottua fluoriittia ja itsetaotut koukut, joissa kivan 'satiininen' pinta.
Valkonarsissi

Ja viimeisessä kuvassa herkkää tunnelmaa, rhodoliitti-pisaraiset päätyivät ylellisiin korvakorukoukkuihin, joihin on upotettu kuutiollista zirkoniaa säihkymään!
Isot kuvat, vaikka korut ovat pienet ja sirot, 3 cm.
Sentimentale


9 comments:

 1. Kiitokset kaunokaisista. Ihanat rhodoliitit korviksina asti. Nam. Kieputteluriipus on kaunis ja sinun omaa tyyliäsi. Narsisseissa on kevään herkkyyttä ja viattomuutta. Mutta tuo eka koru on nyt kyllä ihan huippu. Mulle tulee jotenkin peikonlehti mieleen siitä, en tiedä miksi.

  Tiedätkö. Minä vilkaisin tänään jo helmipöydän suuntaan ja ihanat ametriinit sieltä vilkuttelivat kutsuvasti. Ehkä jo tänään tai huomenna. ;)

  ReplyDelete
 2. Rannekoru on todella ihana ja granatti korvikset on huumaavan hurmaavat.

  ReplyDelete
 3. kaunista.. niin kaunista... <3 :)

  ReplyDelete
 4. Tosi nätit nuo mustat <3

  ReplyDelete
 5. Kuolaämpärin kera liikenteessä! Voi kiesus noita viimeisiä korviksia. :) IIIIIIIiiihanat!

  ReplyDelete
 6. Kiitos ihanista kommenteista :-)
  (Rodoliitteihin vaihdoin hennommat nuo välirenkaat, kun kuvassa näyttävät noin suurilta ;-D )

  -Katri, odottelen...

  ReplyDelete
 7. Sentimale .. Huikaisevan kaunista, Mags.. Upeaa, bravoo!!!

  ReplyDelete