27.4.10

Tuhkapilven tuomia

No ei oikeastaan, mutta otsikon löytäminen ei aina onnistu ;-D Paremminkin nämä ovat tuhkapilven viivyttämiä.

Hurahdin kiviriipuksiin aika totaalisesti pari kuukautta sitten. Olihan niitä toki ennestäänkin varastossa, mutta näitä isompia unohduin niin usein ihailemaan tuolla nettikaupoissa, että useammasta paikasta niitä on sitten viime päivinä kotiutunut.

Parissakin kivessä kuviot ovat kuin kalligrafin siveltimestä, tai, toisaalta tunnelma herättää mielikuvan japanilaisesta puutarhasta. Ja silti tämän korun riipus on jotenkin kotoinen ja suomalainen 'designiltaan'.


Riipuskivi on nimeämätöntä jaspista ja sen seurana nahkanauhassa on herkullista kahvijaspista sekä turmaliinirondelleja. Kokonaisuus on omaan silmääni juuri oikean eleetön, selkeälinjainen.

**
Toinen tuhkapilvien viivyttämä uutuus onkin hopeaa ja sen koristeena olevat kuutiolliset zirkoniat määräsivät korun muut kivet. Avainriipus on keveä ja herkkä, joten seura on samanlaista. Viistehiotut vaaleanpinkit ametistit toistavat avaimeen kätkettyjen blingien sävyä ja hopeinen papuketju kiiltää kilvan avaimen kanssa.

Kiinnostuneille tiedoksi, että tätä Promise-korua on tulossa myös muunsävyisenä.

6 comments:

 1. Erittäin kaunis riipuskoru, eleetön, sinäpä sen sanoit.
  Myös edellinen Keväinen pilkahdus miellyttää myös silmää.

  ReplyDelete
 2. Taas oikein jännittävä koru tuossa näytillä. Lupaus on kuin kuiskaten sanotut sanat, herkkä ja kaunis papuketjuineen. Hetken ajattelin että olet tuon avaimenkin itse muotoillut. :) Hauskaa Vappuviikonloppua :)

  ReplyDelete
 3. Kiviriipus ihanan tyylikäs ja avainkorussa keväistä keveyttä, ametistit viehättäviä.

  ReplyDelete
 4. Kiitos ystävällisistä kommenteista :-D
  -Selma, olen kyllä yhden avaimen kieputellut, mutta se meni lootaan 'kummajaiset', joten nämä valmiit kaunokaiset olivat makuuni :-)

  ReplyDelete
 5. Mä olen niin sun kivikorujen fani! Sulla on kyllä silmää noille ihanuuksille. Ja miten kauniita kokonaisuuksia niistä syntyy! Tykkään just tuollaisesta tyylikkäästä yksinkertaisuudesta, jossa itse kivi pääsee pääosaan. Aah...

  ReplyDelete
 6. Kiitos, Akvamarin :-)
  -Kauniit kivet... voisin puhua niistä tuntikausia; ja puhunkin erään helmiystävän kanssa puhelimessa!!

  ReplyDelete