6.6.14

Kun...Kun liikkuminen ja paikalle jääminen on samanarvoista...

Kun kuuma aurinko tuntuu jo liian raskaalta...

Kun varjo ja pienikin tuulenvire ovat hartaimmat toiveesi...

Kun odotat sadetta, sateen jälkeistä raikasta ja kevyttä olotilaa...

Ja sitten... mikä helpotus!

"Scent from Orient" - korulla oli nimi jo ennen kuin aloitin sitä. Hassua, miten tuo painostava sää teki korustakin ensin 'raskaamman' (yläkuva). Isoja helmiä oli kuitenkin liikaa ja mietin uudelleen...

Alla sitten koru lopullisessa muodossa, kevyempänä; kuin kertoen tuulen tuomasta häivähdyksestä jostakin kaukaisesta ja salaperäisestä, pieninä hippusina, joita ovat nuo pikkuiset helmet Orientin kaunottaren alapuolella.


Kaulakorussa on hopealla linkitettyinä kauniit lamppuhelmet, yksi upea aito turkoosi, hennonvihreitä prasioliitteja ja hurmaava riipushelmi, paperitaiteilijan käsistä; pikkuhelmet ovat kuukiveä, labradoriittia ja apatiittia.Häivähdys Itämailta on vapaa, mutta allaoleva 'kukikas pesä' lähti jo omistajalleen, siinä sama värimaailma kuin aiemmassa kukka-lamppuhelmen ympärille tehdyssä korussa.


12 comments:

 1. Voi mahoton, ei voi muuta kuin taas ihastella:)

  ReplyDelete
 2. Kiitos, Kirsti!
  Kiitos, Helinä!

  ReplyDelete
 3. Raikas versio on parempi, niin ihastuttava<3 Ja alempi on myös kaunis:)
  Kuumuus tappaa ainakin minun inspiraatot, uuvuttaa ja tuskastuttaa. Lisänä omat kuumat aallot. Siksi tykkäänkin enemmän syksystä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Eila!
   -Kyllä täällä noita samoja tuntemuksia ;-)

   Delete
 4. Voi kuinka kauniita. Tuo kevyempi itämäisversio on niin kovin herkkä, mutta tykkään ekastakin versiosta tosi paljon.
  Kukkaruukku on ihan omaa luokkaansa. Niin eri oloisia värejä, jotka kuitenkin sopivat toisiinsa täydellisesti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, MiunMaun!
   -Täytyy kertoa sekin, että kevyempi versio itämaiden tuulahduksesta on myös materiaalien hinnan suhteen tuntuvasti kevyempi; hintaeroa tuli 16 euroa!!

   Delete
 5. Kuuluisa Mags... Sinun blogiasi pitäisi jokaisen koruilijan seurata. :) Henkeäsalpaavan kauniita ja taidokkaita koruja! ♥

  ReplyDelete
 6. Oi kuinka kauniita <3 Upea tuulahdus itämailta.

  ReplyDelete
 7. Vihdoin pääsen lepuuttamaan silmiäni näissä sun taideteoksissa, joita on ehtinyt kummasti kertyä. Ihania, ihania kaikki!
  Tuo kevyempi versio Scent from Orientista taitaa tosiaankin olla enemmän myös mun makuuni ja käytössä varmasti kivempi. Taianomaisen suloinen kokonaisuus.

  ReplyDelete
 8. Hienot magsvärit taas! Pidin kyllä siitä raskaastakin, mutta onhan ketjuversio monimuotoisempi... hyvää kontrastia niinku. "Kuvitettuja" helmiä olen vierastanut, nyt kai niitäkin hamstrattava!

  ReplyDelete
 9. Kisu, Susanna, Suntsa, Othel, kiitos käynnistä ja kommenteista!

  ReplyDelete