27.8.06

Ainako enkeleitä

*
En ole ainut enkeli-entusiasti. Heissä on kai jokin 'taika' :-) monelle meistä.
*
Tässä riipuksessa ovat kyllä materiaalit hyvin sekavaa joukkoa; pyöreissä on lasihelmeä, swarovskeja ja savukvartseja; korunosat hopeoitua sekä hopeista; siemenhelmiäkin vähän. Ihan ne ovat sulassa sovussa ;-)
*
Kuvaamisesta: Kauhistuin kuvaa katsoessa, miten hopeisen lukon salpa VOI olla rusehtava!? Ei se ollutkaan, muu koru heijastaa.
*

4 comments:

 1. Anonymous27/8/06 15:05

  Tuleeko mun 'sinisestä enkelistä' yhtä hieno?!
  Mervi M.

  ReplyDelete
 2. Hei taas!

  Tämä oli taas koru minun makuuni. Mukavan pehmeät värit ja enkeli on ihana!

  Kiitos vinkeistä. Kokeilin kyllä kirkkaita helmiä tuohon, mutta ne ei sopineet joko värinsä puolesta tai muuten vaan näyttivät "kummilta". Kuvakin tekee helmiäispintaisista lämpimämmän sävyisiä kuin ovat oikeasti. Himen Photoshoppasin kuvaa kirkkaammaksi ja ehkä siinä samassa menetin helmien oikeaa väriä. Ehkä jos oikeen kauniit ja kylmät siemen helmet satuu kohdille, niin voishan nuo vaihtaakin.

  ReplyDelete
 3. Hei.
  Tulin kurkkaamaan onko tänne tullut uutta silmänruokaa ja sain jälleen todeta, että näin on. Tämä enkelikoru on minun makuuni. Se on todella kaunis.

  ReplyDelete
 4. Mervi!
  Sininen enkelisi odottaa kahta pientä helmeä... Ne tulevat varmasti, luultavasti, ehkä, todennäköisesti, toivottavasti huomenna ;-/

  ReplyDelete