27.8.06

Akaatteja*
'Tyttöjenhuumasta' tilattuja akaatteja Miyukin hopeoitujen pisaroiden ja muiden hopeisten osien kera. Vihreät akaatithan ovat värjättyjä, joten kokeilen nyt miten ne sitten kestävät käytössä. Kauniita ja sävykkäitä ne kyllä ovat.
*
Tilasin girlsfeveristä myös ametisteja, sain tosi heikkoja ovaaleja, mutta erittäin kauniita pyöreitä. Tilaamani savukvartsit vaikuttavat auttamattomasti lasilta; näyttävät siis liian hyviltä ollakseen totta!?
*
j.k. All right: savukvartsit ovat sittenkin mitä ilmeisimmin hyvälaatuisia... ;-)

5 comments:

 1. Mulla on GirlsFeverin savukvartseja (7 mm:n pyöreitä), enkä kyllä itse missään vaiheessa epäillyt niitä lasiksi. Porausjäljet ovat reikien ympäriltä hieman rosoiset, mikä on tyypillistä kivihelmille. En nähnyt helmissä myöskään minkäänlaisia ilmakuplia tai mitään, mikä olisi viitannut lasiin. Muutamassa kivessä sen sijaan oli pieni painauma, jollaisia olen nähnyt vain kivihelmmissä enkä koskaan lasihelmissä. Mutta nämä havainnot tosiaan vain minun tilaamistani helmistä. :)

  ReplyDelete
 2. Hei, kiitos! Itse asiassa juuri noita samoja ominaisuuksia, ilmakuplia esimerkiksi yritin 'löytää', mutta niitä ei ollut :-) Ja todellakin, se rosoisuus reikien ympärillä on hyvä tuntomerkki, muutamassa myös niitä painaumia. Uskotaan nyt sitten, jotta ovat vain yksinkertaisesti KAUNIITA!

  ReplyDelete
 3. Kalliimpien kivien kanssa sitä oppii tosiaan vainoharhaiseksi, ja ajattelee, että todella kauniit kivet ovat liian hyviä ollakseen aitoja... mutta savukvartsihan on yleinen kivilaji eikä se ole kallista, joten sikäli sitä on ihan mahdollista saadakin kaunista edullisesti :)

  ReplyDelete
 4. Noinhan se tietysti on; avasin näet ensin ne ametistipussit ja kun ne ovaalit olivat niin luokattomia... annoin niiden vaikuttaa seuraavien tarkasteluun ;-)

  ReplyDelete
 5. Anonymous30/8/06 08:32

  Tämä vihreä setti puri minuun. Tosi kaunis setti!

  t.ninnike

  ReplyDelete