30.1.07

Uusi ja uusi...

*
Blogger pakotti uusimaan käyttäjätilin... Tällä hetkellä en tiedä, mitä blogin ulkonäölle on tapahtunut; toivottavasti ei mitään :-/ (ed:eipä sille mitään hirveitä tapahtunut: ä-kirjaimet ovat kummallisia...)

*
Yritän siis postata uuden mallin mukaan enkä tiedä, miten tässä käy!! Jos jokin näyttää hassulta, niin ainakaan täysin se ei ole minun vikaani...
*
Marguerite on aivan uudessa värissään silti sama malli ;-) Värjätyt crazy lace -akaatit näyttävät omissa silmissäni raikkailta. Akaatteja on suorakaide-tyynyinä, pyöreinä helminä ja korvakoruissa kuutioina. Turkoosin seassa on ruusunrakastajan mielestä selvästi vaaleanpunertavia ruusukuvioita, on on! Noita kuvioita tehostamaan käytin muutaman vintage rose swarovskin. Muuten akaattien lisänä on pari akvamariini-kiekkoa ja pieniä sinikvartsihelmiä sekä pari turkoosia swarovskin kristallia.
*
*Kuvissa korvakorut ovat lähempänä oikeaa väriä ja sekä akvamariinit että siniset kvartsit kaulakorussa ovat todellakin hyvin hennon värisiä. Yritän ehkä joskus kuvata tuota ihanaa akaatin sävyä uudelleen; täytyyhän se rannekorukin kehitellä :-)*

6 comments:

 1. Ä:t näyttää minulla ainakin ihan hyviltä. :) Mutta ohhoh tuota settiä! Onpa tosi kauniin sävyisiä turkooseja. :o Ei voi kuin ihailla, tee ihmeessä vielä rannekoru!

  ReplyDelete
 2. Halbanset är mycket elegant!

  ReplyDelete
 3. Täällä sinisen ystävä aivan lääpällään, kaulakoru on kaunis, oikein minun mieleeni.

  ReplyDelete
 4. Tuo kaulakoru on uskomattoman kaunis!

  ReplyDelete
 5. Korvikset on hienot, mutta kaulakoru on todella upea :) Ihanan utuiset sävyt!

  ReplyDelete
 6. Anonymous30/1/07 21:51

  Kiitos teille, ystävät ;-)
  tvoo Mags

  ReplyDelete