25.2.07

Samanlaiset ja niin erilaiset


*

Parin postauksen takaa löytyy 'Sam'in suunnittelema miesten koru. Tässä esittelyvuorossa samaan aikaan syntynyt, 'JJ':n itselleen suunnittelema, kaulakoru - miehekkäät ainekset tässäkin siniharmaa labradoriitti, musta onyx ja erityisen onnistuneina lisinä punaoranssit karneoli-tynnyrit sekä tiibetiläinen puna-akaatti, DZI-kuviolla. Hopeaa vain lukko.

*
Samoja aineksia, karneolia (kaksoisporattuna), onyxia (sardonyx) ja hopeaa, on myös kaksirivisessä naisten kaulakorussani. Riipusosana on kaunis karneoli-nugetti, joka huusi päästä tähän koruun. Kuvasta näkyy, ettei hopealankakieputtelu asetu tasaisesti, mutta tulipahan kokeiltua. Tiukasti kyllä nugetti ohuen hopealangan sisällä lepää, täytyy koekäyttää, miten se kaulassa sitten kestää.
*

5 comments:

 1. Samanlaiset todellakin mutta kuitenkin niin erilaiset. :) Miehisyyttä ja naisellisuutta. Hienoa jälkeä taas mags!

  ReplyDelete
 2. Komea miesten koru. Karneoilit on niin hyvä lisä koruun. Voi kun saisi tuon omankin jöllikän hyväksymään, että mies voi käyttää jotain tän tyyppistä korua. Tilasin kokeeksi FMG:ltä turkoosin lohikäärmekaiverretun riipuksen. Saa nähdä kelpaako sekään. :S

  ReplyDelete
 3. Hyvältä näyttävät molemmat! Hienosti olet onnistunut samoissa, mutta kuitenkin erilaisissa koruissa tuomaan esille maskuliinisuuden ja femiinisyyden :)

  ReplyDelete
 4. Mustapunainen (ja näköjään myös siniharmaa)toimii aina! Miehillä ja naisilla. Voisin kyllä itse laittaa tuon mies-korunkin kaulaan.

  ReplyDelete
 5. Kiitos kommenteista!
  -Huomatkaa nyt siis, että tuo miehen koru on nuoren miehen itsensä suunnittelema! Ja rapunainen, minäkin sovittelin tuota ja tykkäsin, se oli kyllä aika lyhyt minun makuuni.

  ReplyDelete