25.2.07

Samanlaiset ja niin erilaiset


*

Parin postauksen takaa löytyy 'Sam'in suunnittelema miesten koru. Tässä esittelyvuorossa samaan aikaan syntynyt, 'JJ':n itselleen suunnittelema, kaulakoru - miehekkäät ainekset tässäkin siniharmaa labradoriitti, musta onyx ja erityisen onnistuneina lisinä punaoranssit karneoli-tynnyrit sekä tiibetiläinen puna-akaatti, DZI-kuviolla. Hopeaa vain lukko.

*
Samoja aineksia, karneolia (kaksoisporattuna), onyxia (sardonyx) ja hopeaa, on myös kaksirivisessä naisten kaulakorussani. Riipusosana on kaunis karneoli-nugetti, joka huusi päästä tähän koruun. Kuvasta näkyy, ettei hopealankakieputtelu asetu tasaisesti, mutta tulipahan kokeiltua. Tiukasti kyllä nugetti ohuen hopealangan sisällä lepää, täytyy koekäyttää, miten se kaulassa sitten kestää.
*

5 comments:

  1. Anonymous25/2/07 22:31

    Samanlaiset todellakin mutta kuitenkin niin erilaiset. :) Miehisyyttä ja naisellisuutta. Hienoa jälkeä taas mags!

    ReplyDelete
  2. Anonymous25/2/07 23:12

    Komea miesten koru. Karneoilit on niin hyvä lisä koruun. Voi kun saisi tuon omankin jöllikän hyväksymään, että mies voi käyttää jotain tän tyyppistä korua. Tilasin kokeeksi FMG:ltä turkoosin lohikäärmekaiverretun riipuksen. Saa nähdä kelpaako sekään. :S

    ReplyDelete
  3. Anonymous26/2/07 10:40

    Hyvältä näyttävät molemmat! Hienosti olet onnistunut samoissa, mutta kuitenkin erilaisissa koruissa tuomaan esille maskuliinisuuden ja femiinisyyden :)

    ReplyDelete
  4. Mustapunainen (ja näköjään myös siniharmaa)toimii aina! Miehillä ja naisilla. Voisin kyllä itse laittaa tuon mies-korunkin kaulaan.

    ReplyDelete
  5. Kiitos kommenteista!
    -Huomatkaa nyt siis, että tuo miehen koru on nuoren miehen itsensä suunnittelema! Ja rapunainen, minäkin sovittelin tuota ja tykkäsin, se oli kyllä aika lyhyt minun makuuni.

    ReplyDelete