17.6.07

Lemppariväri

Viime päivinä on tullut vastaan niin upeita turkoosi-koruja, että nuo omatkin möykyt jo huutelivat äänekkäästi.
Turkoosi vie niin itsestäänselvästi meren rantaan (minut Kreikkaan), että ensimmäisessä rannekorussa, Seastar, on merellisiä elementtejä; simpukkakuvioitua Hill tribe -hopeaa, Swarovskin meritähti sekä hopeinen pikku-meritähti; pari valtamerijaspista, joissa on ihanasti turkoosinsinistä pilkkua (harmi, ei tullut kuvaan), yksi hienonsävyinen mv-helmi sekä indicolite-swaroja.
Lähes samoista aineksista syntyi Loulou, joka sai nimensä helmifoorumin Louloulta ostetusta lasilehti-riipuksesta ;-D. Korussa on edellistä enemmän mv-helmiä, vähemmän hopeaa ja välihelminä Miyukin pisaroita.

Yöllä valvoskellessa syntyi kolmaskin rannekoru, Lily. Se on ollut puolivalmiina ilman lukkoa pitkään, joten jo oli aikakin valmistua. Materiaaleina vuorikristallia, peridootti-pisaroita, vihreää granaattia ja pikkuisia makeanvedenhelmi-pisaroita. Keskushelmi ja lukko vermeil'tä eli kullattua hopeaa. Huomattavasti sirompi ja 'herkempi' koru kuin edelliset.
Ja vielä yksi kuva. Akvamariini-sävyiset swarovski-korvakoruni aiheuttivat niin paljon kyselyjä, että tein sitten nämä korvakorut; sama idea kuin niissä aikaisemmissa - yhdistää kultaa ja hopeaa.

9 comments:

 1. Anonymous17/6/07 10:40

  Nieleskelen ihan; miten voi jokainen koru olla noin ihanan kaunis?!!!!
  Ei voi olla totta!! Sähkäriä seuraa,
  Sarilta

  ReplyDelete
 2. Kauniita rannekoruja taas tullut, kauniit ovat korvakorutkin, mutta ne ekat olivat mielestäni kauniimmat, kuinkas ollakkaan ;) odotan täällä täpinöissäni...

  ReplyDelete
 3. Kiitos, Sari!
  Kiitos, Raija ;-D Ne ekat ovatkin alkuperäiset ja nämä vain muunnelma... erilaiset kaiken kaikkiaan.

  ReplyDelete
 4. Höh, ei saa aiheuttaa tämmöistä pläjäystä kerralla..vieläkin haukon happea täällä!

  Aivan ihania koruja, joka ikinen..upeaa Mags!

  ReplyDelete
 5. Uuuuhhhh... aivan kuin olisi käynyt pikaisesti etelän auringossa ihailemassa turkoosinvärisiä vesiä...*unelmoi* Kerrassaan uskomattoman kauniita koruja kaikki! *on aivan myyty* :)

  ReplyDelete
 6. Aivan mahtavia rannekoruja! Ensimmäinen turkoosi on niin valloittavan ihana. Ja alimmaiset akvamariinitkin on taas niiiiiiiin kauniit. Heikompia hirvittää sun ihanat korut jo. :)

  ReplyDelete
 7. Anonymous17/6/07 17:31

  Nuo turkoosit korut on siis NIIIIN ihanat, etenkin ensimmäinen!!! "huokailee"

  Sirpa

  ReplyDelete
 8. Voi kiitos :-) Kyllä minäkin tykkään juuri Meritähdestä.

  ReplyDelete
 9. *nami* miten herkullisia turkoosimöhkylöitä. Ja aivan ihastuttavia rannekoruja olet jälleen tehnyt :-)

  ReplyDelete