7.9.07

Vihreää linjaa

*
Koruja upeista prehniiteistä on viime päivinä ollut esillä monella koruntekijällä (
Helmiliina, Raiisa, Inkku).
Tämän viikon posti toi minullekin prehniitti-kaunokaisia, mutta ennen kuin otan uusimmat käyttöön, tein aiemmin hankituista rannekorun jatkoksi 'Retro-sarjaani'.

*

Tässä on Satuhelmen prehniittien rinnalla vuorikristallia, nämä molemmat fasettihiottuja ovaaleja, upea Muranon kultafolio-sisuksinen kartiohelmi sekä Swarovskin cosmic-kristalleja. Tällä kertaa reilusti gold filled ja vermeil-osasia mausteena.
Se retro-osuus on tuo lukon vierellä roikkuva siskon vanhasta helmirannekorusta jäänyt lukon puolikas, jossa sattuu olemaan M-kirjain. Pikkiriikkiset kristalli-charmit myös swarovskeja.

*
*Lisäys:
Mielipidekysely: Mikä rannekorun kuvista on 'paras' ja miksi?

*
*
Minulle korvakorut tuntuu olevan ylivoimainen kuvattava. Lähes kaikki kesän aikana syntyneet jäivät kuvaamatta tai epäonnistuivat kuvissa. Paljon paremmin ei ole näidenkään kohdalla.
En saa asetelluksi koruja niin, että ne näyttäisivät siltä, mitä ovat. Eivätkä tämänkertaiset kuukivi-osuudetkaan näytä täyttä välkettään, mutta ehkä näistä hiukan häivähtää se naisellisuus!

*
19 comments:

 1. Rannekoru on todellakin minun mieleeni. Ihanan naisellinen ja bling. Ja taas kerran joudun toteamaan, että enhän minä edes pidä kullasta... Tai pakko tässä on kai alkaa pitää. :D

  Kuvista keskimmäinen on mielestäni paras. Siinä näkyy koko koru, valkotasapaino ja valotus on hyvä, tausta on sopivan rauhallinen. Ensimmäinen kuva on ehkä vähän liian pimeä, fasettihiotut helmet eivät pääse välkkymään. :) Viimeisessä kuvassa kuvausteline vie huomiota korusta. Siinä on liikaa katseltavaa ja yksityiskohtia.

  ReplyDelete
 2. Minustakin keksimmäinen kuva on kaikista paras. Koru pääsee oikeuksiinsa siinä. :)

  Et kuitenkaan vielä käyttänyt Niitä? Kaunis koru ja vaikka sinä on vähänkaikkea, sinä kummasti saat näyttämään korut todella hyviltä, rauhallisilta, mutta jännittäviltä. Se on ihmeellinen taito se.

  Pistin postia. Olen onnellinen. :)

  ReplyDelete
 3. Erittäin retroa meininkiä, koru on mukavan pirteän näköinen ;)

  Keskimmäinen kuva on tosiaan paras, perustelut samat kuin edellä.

  ReplyDelete
 4. Viimeisessä kuvassa valaistus on onnistunut ja siksi korun hienot värit tulevat mielestäni parhaiten esiin. Kieltämättä tossa samaisessa kuvassa alusta ei ole paras mahdollinen.Tykkään tästäkin korusta kovasti...

  ReplyDelete
 5. Kiitos näistä huomioista kuvien suhteen! Kaikki on otettu ulkona; kaksi ensimmäistä auringon paistaessa, eka varjossa, toinen auringossa. Ja kolmas on otettu sitten auringon mentyä pilveen.
  -Juu, Katri; prehniitti-koruksi siihen tulikin aika montaa sorttia muutakin... ;-)

  ReplyDelete
 6. Anonymous7/9/07 14:08

  Ihastuttava koru. Keskimmäinen kuva on paras, koska koru näkyy kokonaan..

  Piki

  ReplyDelete
 7. Kaunis rannekoru, vaikka kulta ei kuulu suosikkeihin. Keskimmäinen kuva myös täällä ykkönen.

  ReplyDelete
 8. Kaunis koru, sehän on itsestään selvää jo, ethän sinä muunlaisia teekkään :)
  Kuvaamisesta, puolipilvinen ilma, ei salamaa voisi olla hyvä, tai sitten ihan aamu/ilta aurinko kun valo tulee pehmeänä alhaalta.
  Näin kuvittelisin. Asettelusta en sano mitään se on aina korun mukaan kuitenkin ja taiteilijana näet sen parhaiten itse.

  ReplyDelete
 9. Alin kuva on mun mieleeni, eikä siiven takia vaan siinä kuvassa koru näyttää ihan aarteelta!!!

  Todella kaunis, naisellinen koru!! Upea! Näyttävää säihkettä! Ja oikeasti kuin aarre!! :)

  ReplyDelete
 10. Oikein kaunis koru! Keskimmäinen kuva on tosiaan paras, koska koru näkyy kokonaan. Se taitaa olla myös tarkin. Alimmassa kuvassa taitaa olla hivenen luonnollisemmat värit, mutta muuten tausta tosiaan vie liikaa huomiota. Ja jotenkin rannekorukuvaa silmän on mukava katsoa tässä asennossa, rauhallisesti pöydällä. :)

  ReplyDelete
 11. KIITOS kaikille teille mielipiteistä!

  Mukava, että korun kuvaaminen ilman kättä tuntuu sopivan; tuo muovikäsi ei ole suosikkini, mutta jotkin korut pääsevät oikeuksiinsa luonnollisessa asennossa.

  ReplyDelete
 12. .. ihana.. siis kerrassaan huikasevan kaunis rannekoru! .. ihan "sytämestä" ottaa.. :) .. ja kaunis kiitos maininnasta.. hupsu..
  Kirjoituksesi alku sävähdytti jo muutenkin.. kun puhuit prehniiteistä.. ajattelinkin että joko?!! ;) Minusta keskimmäinen kuva on paras .. minä itse pidän eniten näin kuvatuista .. joteskin kolmiulotteisuus tulee kauniisti näkyviin.. makuasia.. ;)
  Korvakorut viehättävät, naiselliset..kaunokaiset!

  ReplyDelete
 13. Oi mieletön mikä kaunotar...Vastaus kysymykseen: Keskimmäinen kuva on mielestäni paras... siinä tulee korun kaikki yksityiskodat parhaiten esille ja koko koru näkyy. :)

  ReplyDelete
 14. Anonymous8/9/07 15:20

  Rannekoru on kyllä upea. Keskimmäinen kuva on paras, siinä kaikki tarpeellinen tulee esiin ja kuva on rauhallinen.
  Sirpa

  ReplyDelete
 15. Kaunis koru. Maukkaat värit ja "kivet".

  Keskimmäinen kuva on selkeydessään paras vaikka hartaasti mietin kaunista kimaltelevaa, alimmaista kuvaakin. Keskimmäisessä näkyy koko komeus ja päädyin siksi siihen.

  ReplyDelete
 16. Turkoosi8/9/07 19:59

  Minäkään en pidä kullasta, mutta korujasi olen ihaillut siitä asti kun ensimmäisen kerran niitä näin. Tästäkin tykkään tosi paljon.
  Liityn keskimmäistä kuvaa äänestäneiden joukkoon ja perustelukin on sama, siinä näkyy koko koru. Ensimmäisessä näkyy vain puolet ja alimmassa tausta vie liikaa huomiota vaikka siinä kyllä foliosisushelmi ja violetti helmi ovat edukseen. :)

  ReplyDelete
 17. Aivan ihana rannekoru!

  Minä taas puolestani pidän viimeisestä kuvasta koska se on sopivan valoisa. :)

  ReplyDelete
 18. Siis aivan mielettömän upea rannekoru!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 19. Kiitos vielä aivan jokaiselle kannustuksesta :-)
  Olen todella otettu siitä, että kerroitte perusteluita mielipiteellenne!

  ReplyDelete