18.12.10

Pitäisi...kö?

Melkein aina pitäisi. Joulun alla erityisesti pitäisi. Pitäisi sitä ja tätä, varmasti jotakin muuta kuin koruntekoa... Pitäisikö tosiaan?

Vaimennan monet 'pitäisi'-kutsut, sillä kauniit helmet vinkkaavat silmää, kun en ole vielä raaskinut niitä pöydältä kerätä. Mutta tämän jälkeen on vakaa aikomus ;-D
Tämän päivän postauksen kaikki helmet ovat sitten kotimaisista helmikaupoista.

Piipahdin alkukuusta paikallisilla lahjamessuilla ja tapasin Luminukan Elisen ja Tiiastarin Tiian, ihanat naiset!! Heidän hurmaava joulukojunsa oli täynnä houkutuksia mutta nappasin äkikseltään vain muutamia helmiä, kun luulin palaavani uudelleen...

Nämä lamppuhelmet ovat Luminukan ihanuuksia, livenä hyvin hyvin tummat, kuvissa tulee tuo purppura hienosti esiin. Eihän kaunokaisiin tarvinnut muuta kuin hopeaa isojen reikien peitteeksi.Toisena parina pyriitti-sydämet, aikas ihanat! Satuhelmen tarjonnasta :-)Näiden kohdalla hymyilyttää, Helmiliinan hurjan isot puuhelmet (?) tuo mieleen Marimekon 70-luvun, eikö vaan! Nämä ovat niin kevyet, että koska joulukuusta en tuo kotiin, niin puen nämä joulupallot korviini :-D

12 comments:

 1. Kivoja killuttimia, ylimmät tosi upeat. Joulupallot ovat iloiset, kyllä niitä voi pitää muulloinkin kuin joulukuusiaikaan:)
  Hauskaa illan jatkoa sinulle!

  ReplyDelete
 2. Suloisia taas, isot puupallot tosiaan on hauskat ja retrot. Mukavaa joulun odotusta!

  T. Maati

  ReplyDelete
 3. Upeita helmiä. Puupallot on vinkeät ja lasihelmet on kyllä huiput!

  Minä sain tänään pitäisi-listaa tosi paljon lyhyemmäksi. Pakkasin helmetkin jo piiloon, sillä yhtään korua en aio tehdä enää kuin vasta joulun jälkeen.

  ReplyDelete
 4. Hypnootisen kauniit nuo ekat helmet ja totta tosiaan vihreät pallukat on niin 70 lukua. Iloista Joulun odotusta sinulle!

  ReplyDelete
 5. Voi kun nämä sinun korut on niin sielukkaita ! ah ja voih ! :)

  ReplyDelete
 6. Oi, mitkä lasihelmet <3
  Pyriittisydämet ovat niin suloiset ja vihreät ovat todellakin ihanan retrot :)

  ReplyDelete
 7. Kiitos, kamuset ;-)

  ReplyDelete
 8. Kauniit nuo lamppuhelmet ja puuhelmet tosi hauskat, tuollaiset joulupallot laittaisin minäkin korviini :) Meillä aletaan joulun valmisteluihin ja tulee blogitaukoa joksikin aikaa, joten Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua!

  ReplyDelete
 9. Voi Mags minkä teit, en pysy näiden päivitysten vauhissa, mutta nämä korvakorut ovat I-H-A-N-I-A. nuo alimmatta ei voi olla puuhelmiä, ne on ihan kivihelmen näköiset :D

  ReplyDelete
 10. Ihania löytöjä, joista taioit kauniit korut!

  Suloista joulunaikaa sinulle!

  ReplyDelete
 11. Kauniita suloisuuksia....

  Toivotan sinulle rauhallista ja ihanaa Joulunaikaa! :)

  ReplyDelete
 12. Nuo Luminukan helmet on ihanat minulla on noita ollut myös ja ovat todella kauniita. Vihreät pallot nostalgiset ja veikeät. Voi olitko Jyväskylän joulumarkkinoilla? Minäkin olin, harmi kun ei nähty jos tapahtuma oli se!
  Ihanaa ja lämmintä joulua Mags sinullekin!

  ReplyDelete