10.12.10

Virtaa valo

Pyriitti eli rikkikiisu eli katinkulta - erikoinen korukivi. Olin ajatellut, ettei sitä voi montaa kappaletta laittaa samaan koruun, mutta tulin toisiin ajatuksiin, kun ihanainen helisevä nerik-riipus ilmoitti haluavansa koruksi nimenomaan pyriittien kanssa.

Koruun päätyi mukaan joitakin jaspiksia, muutama suloinen lasilehti ja hui! runsaasti pyriittiä rondelleina ja pikkulantteina. Koristeellinen riipus on siis Balin hopeaa, osittain kullattu ja hurmaavasti patinoitu, ja, siitä kuuluu vienoa helinää :-)Korun nimellä 'Virtaa valo' ei kyllä ole tarkoituksellista yhteyttä seuraavaan musiikkikappaleeseen, mutta jokin sattuma nimen kautta niitä yhdistää.
Yritän silloin tällöin kuunnella musiikkia karsinani ulkopuolelta ja törmäsin juuri eilen tähän Paavoharju-bändin kipaleeseen, 'Valo tihkuu kaiken läpi'. Kyseinen kokoonpano on kotoisin Savonlinnasta, 'ammoisesta' asuinkaupungistani, poikieni ikätovereita.

**
'Opaalit onyksin keskellä' -helmistä halusin tehdä suloiset korvakorut, tein samanlaiset itselle ja kauppaan.


Ai niin - tänä iltana sitten se arvonta... Ja joulukalenteriinkin kandee kurkistaa ;-D

12 comments:

 1. Jännityksellä odottaa arvontaa

  K.S.

  ReplyDelete
 2. Hmm.. *huok* Ihailen mieltä, joka pystyy laittamaan helmiä noinkin sikinsokin ja saada se NÄYTTÄMÄÄN kerrassaan U P E A L T A ! !! !

  ReplyDelete
 3. Rohkeasti ja hienosti taas sommiteltu, pyriitti on niin erikoinen etten sitä ole käyttänyt, mutta tämä on hieno!

  ReplyDelete
 4. Kertakaikkisen hieno tuo pyriittikoru. Patinoitu kulta ja hopea matsaavat täydellisesti pyriittiin (en muuten tiennyt, että se on sama kuin katinkulta). Loistavasti suunniteltu kokonaisuus. Ja nuo ihanat onyx-opaalikorvikset ostaisin heti itselleni, jos korvissani olisi reijät.:D

  ReplyDelete
 5. Aivan upea. Ihanaa harmoniaa ja yllättäviä valontihkuntahelmiä!

  ReplyDelete
 6. Virtaa valo on kyllä niin upea! Mä en tajua, miten oot saanut pyriitit noin siistiksi ja kauniiksi kokonaisuudeksi. Sehän on ihan mahdottoman vaikea kivi! Hyvä sä!

  ReplyDelete
 7. On liki sanaton tätä kaunokaista ihastellessaan. Kyllä sun käsissä syntyy kaunista jälkeä. Aivan upea koru.

  ReplyDelete
 8. Kiitos, ihanat, kommenteistanne!

  ReplyDelete
 9. Herkullinen yhdistelmä kauniita helmiä ja onnistunut nimi korulle, lasilehdet heijastavat upeasti valoa.

  ReplyDelete
 10. Oi, kaunis... katinkultaa :) sillä on huonompi maine kun onkaan! Kerrassaan viehko.

  ReplyDelete
 11. Tästäkin pidän :)

  ReplyDelete
 12. Täytyy sanoa että on upea "mötikkä", koru on ihana kokonaisuus, vaikeista materiaaleistä olet saanut aikaan jotain uskomattoman harmonista.

  ReplyDelete