30.5.11

Välillä liimaillaan

Tein tässä pieniä askarteluja ja oli liimaputkilot esillä, joten sain viimeinkin 'tehtyä' nämä korvakorut.

Puoliporatut helmethän on korupohjiin ja tappeihin liimattava ja just niillä venyvillä ja tarttuvilla, ei mihinkään sievästi asettuvilla liimoilla. Ja mulla on isot sormet, jotka näissä helmien liimauksissa tuntuu todella kömpelöiltä!

Koruista tuli kuitenkin nätit ;-)


Vaikka rakastan akvamariini-kivien hentoja ja herkkiä sinisävyjä, niin valitettavasti ne eivät itselleni sovi. Tottakai silti tilaan suloisuuksia, tällä kertaa sydämenmalliset helmet, reilunkokoisetkin.

Omiin korviin, luullakseni, jäävät serafiniitti-'enkelinsiivet'. Saatan kyllä tulla siihen tulokseen, että vihreitä kovakoruja mulla jo on, mutta ei näin erikoisia, tummassa vihreässä kivessä on hopeanvalkoisena säihkyviä viiruja.


**
Oletteko muistaneet kurkistella sääksen pesälle? Otin printscreenillä kuvan, jossa näkyy nuo neljä munaa. Ensimmäinen poikanen saattaa kuoriutua jo loppuviikosta!
Olen pari kertaa onnistunut näkemään 'vahdinvaihdon' - molemmat sääksi-vanhemmista hautovat.
(kuva pois)


Tämä pesä on Hailuodossa ja kameran on virittänyt studio V.Pulkkinen.

9 comments:

 1. Todella kauniit nuo vihreät korvikset! Upea kivi!

  ReplyDelete
 2. Serafiniitti on niin kaunista, ja korviksissa vielä siiven muotoiset <3 Sydänkorviksetkin todella kauniit, puoliporattuna tulee tosi hienostunut vaikutus. Aarteita siis, enkä näe ylimääräisiä liimalaikkujakaan :) Liima on kyllä mullekin sellainen peikko, että on aika paljon ideoita ja tarvikkeita, joiden käyttöönotto viivästyy viivästymistään... Kerran kurkkasin pesään, mutta silloin ei juuri tapahtunut mitään, ja kone on niin kökkö että tuppaa mennä jumiin.

  ReplyDelete
 3. Voi veljet kun ihania korviksia, voi kun löytäisin kanssa muuta kuin pyöreitä puoliporattuja! Täytyykin taas käydä pesällä:)

  ReplyDelete
 4. Mielettömän ihania kiviä taas. Nuo vihreät ovat uskomattomat ja sydämet niiiiiin suloiset. Taitavasti liimattu, ei näy ylimääräsiä "klönttejä ". Sinulla on niin uskomattomia aarteita siellä korulaatikossa.

  ReplyDelete
 5. Tosi ihanaiset korvikset, kumpaisetkit. En ole kokeillut liimailla mitään, kuullostaa hankalalta, no ehkä kokeilen kuitenkin. Aivan ihana kivi tuo serafiniitti!

  ReplyDelete
 6. Molemmat korvikset ovat kauniit, vedenväriset herkat ja vihreät voimakkaat. Kurkkasin sääksen pesälle, siellä sääksi hautoi, aika valoisaa, vaikka on jo keskiyö.

  ReplyDelete
 7. Kiitos taas armaat kommenteista :-)

  Liimauksissa hiukan ärsyttävää on se, että esimerkiksi näiden korutappien koko on n.3-4 millimetriä, joten niillä on taipumus tippua sormistani, myös pihdeistä...

  ReplyDelete
 8. Nämä on niin söpiksiä <3 :)

  ReplyDelete