7.6.12

Lintunen

Muuttolintusten tie, lauluja kai niistä on paljonkin. Tuli jotenkin tätä korua kuvatessa muuttolinnut mieleen, ehkä siksikin, että tämä keramiikkalintunen muutti tähän korun kulmikkaan kiven paikalle ;-) Voi mikä aasinsilta taas... !

Keramiikkalintu on niin kovasti montana-akaattien sävyinen, että kun olin päättänyt kulmikkaan kiven vaihtaa, niin lintuhan siihen lennähti oitis.Koru oli myös aiemmin pidempi ja lukoton, nyt sen lyhensin ja lisäsin patinoidun hopealukon, muut metalliosat korumetallisia ja linkkilankana pinnoitettu kupari. 


 


Villa Rosa -kaulakoruun tehtiin samanhenkinen rannekoru, jossa jaderuusun lisäksi metallisia ruusulinkkejä sekä tummaksi patinoitu hopeinen sydänlukko.14 comments:

 1. oih taas niin kauniit!

  ReplyDelete
 2. Lintukoru on aivan ihana <3 :)

  ReplyDelete
 3. Wau mitä ihanuuksia!

  ReplyDelete
 4. :) lintukoruhan on ihan mahdottoman kaunis, tietenkin. (minun lintuseni odottaa jo malttamattomana koruun pääsyä...) yllätyksekseni tykkään myös tuosta pinkistä - se kun todellakaan oo mun värini ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lintuset on ihania ;-) Minä teen runsaasti pinkkejä, liloja, violetteja koruja, joista mitkään ei ole omia värejäni :-D Nautin yleisesti ottaen kaikista väreistä.

   Delete
 5. Tuo lintunenhan on selvästi se satakieli jota kuvasin tänään. Aivan mielettömän ihana. Molemmat korut ovat ihania.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, satakieli... :-)

   Delete
 6. Sen lisäksi, että korusi ovat kauniit, niin olet kuvannut ne ihanalla taustalla:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Marita! Siskoni toi minulle maailmalta ihania decoupage-arkkeja, joita en tietenkään raaski käyttää - kaikki ihanat maisemat niissä ovat mukavia kuvaustaustoja :-D

   Delete
 7. Kiitos kaikille ihanista kommenteista :-)

  ReplyDelete
 8. Jänskän näköinen lintu. Ja tuo viimeinen, tuommoinen väri, josta en oikeasti kauheasti pidä, ja sitten joku taitava yhdistää sen muuhun sillä tavalla, että siitä ei voi olla pitämättä :D Joissain sisustusohjelmissa on vähän sama homma, tekevät ihme juttuja niillä väreillä välillä. Eli kaikki värit on oikeita, kunhan ne on oikeissa paikoissa :)

  ReplyDelete
 9. kummastakin korusta tuli oikein kaunis. Tuo lintunen on ihQ :)

  ReplyDelete
 10. Tuo lintu on kyllä niin ihana <3 ja tuo alempi rannekoru on väreiltään kauniin ruusuinen , vaikka omimpiin väreihini ei kuulu, silmä tykkää :D

  ReplyDelete
 11. Voi lintu pien, miten suloinen <3 Oon nyt uusinta kierroksella bloggerin lukulistan kautta :D Ja onhan tänne tullut vaikka mitä ihanuuksia <3 sitten viime visiitin.

  ReplyDelete