4.6.12

Lämpenevää

Niin, onneksi siis kaikille helteen rakastajille, lämpenevää säätä on luvassa. Viikonloppu olikin tosi sateinen ja viileä.

Olen viime päivinä tehnyt kaikenlaista muuta kuin koruja. Tai, sanotaan että korujakin olen tehnyt, mutta ne valmistuvat nyt tosi hitaasti. Olen lukenut pari 'rästikirjaa', jo jouluksi saatuja ;-)

***

Kerroin aikaisemmin uudesta hopeoidusta langasta, jossa on vahvempi hopeointi kuin aiemmin myynnissä olleissa langoissa. Koekäytössä on tällä hetkellä kaksi rannekorua ja tässä kolmas, jossa kieputtelin lankaa helmien ympärillekin koristeeksi.


Hurmaavat 'suonelliset' helmet ovat joko koostettua, värjättyä turkoosia tai luonnollista howliittia, nyt ei ole näistä tietoja tallella. Lukkona isojen helmien mallinen hopeinen magneetti-lukko, magneetti on tosi napakka, joten koru pysyy menossa mukana.
Lisäkoristeeksi laitoin pikkuriipukset, Swarovskin kehystetyn kristallin ja ruttuisen makeanvedenhelmi-keishin sekä pätkän hopeista ketjua. Lisähärpäkkeistä huolimatta sellainen iloisen rauhallinen koru.

15 comments:

 1. Rauhallisen kaunista tosiaan. JOtenkin pehmeä ja seesteinen. No miltäs se lanka tuntuu käytössä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-)
   Lanka on työstö-ominaisuuksiltaan (enks keksinykin hienon sanan!) samanlaista kuin puolikova hopealanka, ulkonäöltään ihanan säihkyvää ja ainakaan vielä ei ole käyttäjillä ollut moitittavaa, katsotaan nyt vielä joitakin viikkoja eteenpäin.

   Delete
 2. Erittäin kaunis ja rauhallinen. Tyylikäs!

  ReplyDelete
 3. Ihanan kaunista. Mäkin tykkään.T:) Koralli

  ReplyDelete
 4. Kaunis vaalea, ihanan pehmoinen sävy!

  ReplyDelete
 5. Kiitos teille, ihanaiset blogi-kamut :-)

  ReplyDelete
 6. Sievä koru :) Vaalea väri on ihana!

  ReplyDelete
 7. Tyylikäs ja juhlava:-)

  ReplyDelete
 8. Hienot helmet ja kieputukset! Odotan mielenkiinnolla kokemuksiasi hopeoidusta langasta, josko nyt olisi markkinoilla tarpeeksi vahva pinnoite, josta kupari ei tule läpi.

  ReplyDelete
 9. Kiitos kaikki, kannustavaa, että seurailette :-) Vielä tuosta hopeoidusta langasta sen verran, että yksi sen hyvä puoli on, ettei leikkuujäljessä paista kupari!

  ReplyDelete
 10. Hurmaavat helmet ja kaunis koru!

  ReplyDelete
 11. Tyylikäs koru. Nuo lankakehykset ovat kauniit, ja tuo näyttäisi varmaan hienolta vähän ruskettuneessa ranteessa. Jos nuo säät vaikka oikeasti lämpenisivät...

  ReplyDelete
 12. Ihana koru ja tosiaankin tuo silverfilled lanka käyttäytyy kuin mikä tahansa hopealanka. Hopeoitu on vähän väärä sana siihen, kun hopeakerroksia on vähän kuin kultadubleelangassa.. Yritän jutella vastaavien vaaleiden hovliittikivien kanssa, mutta vielä eivät ole kuiskuttaneet mitään korvaani.. Ehkä postauksesi jälkeen ,)

  ReplyDelete