9.7.12

Kuuminta


Eilen oli kesän tähän asti kuumin päivä. Siltä se myös todella tuntui, aamusta asti oli painostavaa ja hikistä. Tiesin, että jossain vaiheessa iltaa iskisi ukkonen, silti lähdin pyöräillen äitsykän luona käymään. Kotiin päin lähdin aivan loppuillasta, kun näytti että sade hiukan hellittää. No, se vain näytti siltä. Kun olin hennossa sateessa kilometrin verran pyöräillyt, sain niskaani oikein taivaan täydeltä. Sisäistä hymyä piisasi kunnes silmätkin olivat niin sadevettä täynnä, ettei eteensä nähnyt :-D Saavuin kotiin todellakin likomärkänä, sääret hiekassa ja hiukseni vetisille kiharoille kääntyneinä. Ja vieläkin oli kuuma!


Kuumin väri on oranssi. Oransseista korukivistä kuumimpia ovat tuliakaatti ja karneoli, molemmat myös sisäänsä hurjasti naisenergiaa keränneitä kiviä :-) Aika kuumankiihkeää ajatustoimintaa, vaikeaselkoisuutensa vuoksi, minussa on viime aikoina herättänyt myös tuo Higgsin hiukkanen ja sen tiimoilta maailmanselitys nimeltä 'supersymmetria'. Aioin tehdä aivan supersymmetrisen korun, jossa olisi myös se pimeä massa ja ehkä useampikin Higgsin hiukkanen. Jos niitä nyt tässä on, niin piilottelevat...


Koru lähti liikkeelle tuosta suloisen ihanasta lamppuhelmestä, joka on lähtöisin herttaisen korukamun pajasta. Se heti tullessaan iski silmää ja muistutti tuosta dzi-akaatista, jossa värit ja kuviointi ovat kuin 'superpartneriksi' ennalta määrätyt. Riipuksessa on alaosana samoja värejä, poltettua oranssia ja vaaleita kuvioita toistava tuliakaatti. Muina helminä siis tavattoman pienireikäisiä viistehiottuja karneoleja ja nuo pyöreät ovat sitä lasikiveä, jonka nimeä en muista, niissä kuparihippuset hohtelee. Niskaosuus on kaksinkertaista ketjua ja koru on melko lyhyt, hehkuu hienosti esillä kaikki helmet.


**
Ja hello, vielä saa ilmoittautua Korukoplan haasteeseen, kukkia väkertelemään!

13 comments:

 1. On hyvin KUUMA koru. Ilma on jotenkin painostava ja töissä se on vieläpä sellainen hyvin hyvin kostean oloinen. Tekisi mieli lähteä kesken työpäivän uimaan!

  ReplyDelete
 2. Kyllä, koru hehkuu kuumuutta. Upeita helmiä, ihana tuo riipusosa.

  ReplyDelete
 3. Kuuman kostean, minä tunsin... ööö... sadepisaran. (tai siis usean :D). Kastuit sitten oikein kunnolla. Sama painostava kuumuus liepottaa täällä lännessäkin. Ukkonen jyrähti kaukaa muutaman kerran, mutta ilma ei viilentynyt. Vettä on tullut kiitettäviä määriä myös. Minäkin tulin äitini tyköä kotiin kaatosateessa, mutta matkaa on vain muutama sata metriä, joten kokemus ei ollut ihan samaa luokkaa kun sulla.

  Koru on kaunis kuin mikä. Kivet natsaa taas just eikä melkein. Tuosta Higgsin hiukkasesta en ymmärrä hölökäsen pöläystä, mutta jostain uutisesta ohimennen luin otsikon, että "jumalhiukkanen" on löytynyt. Ollaan siis maailmankaikkeuden alkulähteillä, kuulemma. Jaa, mutta hei, onhan tossa korussa niitä jumalaisia hiukkasia; kultakiven kimalluksessa. :)

  ReplyDelete
 4. Oikein tuntee kuumuuden tännekin, ihana! Nyt on ihanan viileää, vaikka helteetkin pienessä määrin menee.

  ReplyDelete
 5. Kuuminta hottia, todella hehkeä koru.
  Ja tääl etelässä hiostaa aina vaan, ei tullut ukkosta vaan viisi pisaraa vettä, ei auttanut yhtään!

  ReplyDelete
 6. Löytyi! Tuolta se Higgsin hiukkanen ihan selvästi kurkkaa! Ihana hottiskoru, onnistuit vangitsemaan helteen siihen!

  ReplyDelete
 7. Ihanan kuuma! Piti tiirata pitkään, että todellakinko symmetrinen. ;) Kyllä hiukkanen ja kuumuus on nyt sekoittaneet sut. :D Näistä sun postauksista ei kiniä tiedä lukisko ensin vai katsoisiko kuvat. Yritän malttaa kuvien kanssa, mutta kun ei tahdo millään malttaa.

  ReplyDelete
 8. Upean kuuma koru, ihan lämmin tulee kun katsoo kuvia :)
  Noitanainen oli myös aivan mahtava :)

  ReplyDelete
 9. Kuuma, kuumempi, hottis Jukka Pojan sanoilla:-) Ihanan mehukas!

  ReplyDelete
 10. Kiitos kaikki kävijät ja kommentoijat!
  Yritän parhaani mukaan tänään kiertää lukematta jääneitä blogeja,
  kommenttiakin jättää :-)

  Niin, Katri 'aioin' tehdä symmetrisen, mut eihän se nyt ihan sitten... hiukkasia kyllä on varmasti mukana ;-)

  ReplyDelete
 11. Ihanaa oranssinkuumaa koru. Juu, toi Higgsin hiukkanen kiinnostaa minuakin. Päässä jo pyöri yksi idea, en tie jos joku päivä se sitten toteutuisi. Unelmia täytyy olla. T:) Koralli

  ReplyDelete
 12. Räyh... juuri minun punaistani, tämä koru sai kuuloni tarkaksi ja takamukseni nousemaan hivenen penkistä,ja lähemmäksi tietokoneen näyttöä hivuttautumaan... ja ei kun kuva suuremmaksi.. upeaa ja kuumaa, kuin karpalokastiketta suklaajäätelön pinnalla. Nam ja menen maistelemaan koruasi vielä :)

  ReplyDelete