3.7.12

Noitanainen

Tilasin taikanäppiseltä Othelilta pari keramiikka-riipusta sekä tämän, jota tekijä kutsui 'saviherraksi', materiaali mustaa savea.
(kuva Othelin) 

Meillä hän joutuikin yllättäen sukupuolenvaihdoksen uhriksi!


Silti hän vaikuttaa aika coolilta, aivan kuin ei välittäisi ympäristöstäänkään tuon taivaallista,


helisyttelee taikakuutioitaan, mumisee itsekseen tai uskolliselle korpilleen, miettii uusia taikajuomasekoituksia kerättyään sisiliskon häntiä ja aamukastetta pulloonsa.

Mut ehei, katsokaa noita silmiä alakuvassa! Mikä terävä katse salamyhkäisen otsatukan alla :-D


Ja mitä kaikkea koruun tulikaan käytetyksi: mustaa korallia hiuksina ja kieputeltuina ketjunosina; lasi-, puu- ja kivihelmiä; patinoituja hopealenkkejä ja taas kokeeksi sitä silverfilled-lankaa kieputuksiin. Korppi vaihtoi käyttämättä jääneestä 'karhun synty' -korusta tänne noitanaisen seuraksi. Pienessä lasipullossa ei ole suinkaan eläimen osia vaan kuivattuja kukkasia.
Mietin pääni puhki tuota korallihiuspehkoa, mikä oli aluksi aika villi. Pehmensin vaikutelmaa mustalla pitsinauhalla, mikä kyllä myöskin suojaa ihoa riipuksen karhealta taustalta. Nauha on tullut kamulta materiaalivaihdossa ja kaikki aikanaan tulee käyttöön :-)

Kaulakoru on lyhyt ja täällä sitä taas kerran kehutaan itseä: tykkään, että onnistuin saamaan sen tunnelman, mitä hain, ilman että olisin ympännyt mukaan liikaa elementtejä.


***
Kesä on kukkien aikaa, ootteko muistaneet haistella ja ihastella!? Minä kiersin pyörälenkillä ylimääräisen kierroksen, että sain haistella ihanaa mesi-kukkaisten tuoksua kahteen kertaan :-D Huvinsa kullakin!

Mut sehän mun piti sanoa, että Korukoplassa on uusi, kesäinen ja kukkainen haaste!

***18 comments:

 1. Mielenkiintoista ja uskomatonta luovuutta. Wau. Sinä olet rohkea, uskallat tarttua niin erilaisiin elementteihin. Välillä hempeää ja pehmeää ja välillä vahvaa ja villiä. Tämä koru pysäyttää, pidän siitä.

  ReplyDelete
 2. Minun tulipoppamies tuosta korusta mieleeni ja eläinten luilla lävistetty nenä sekä rituaalitanssit. Tuo on selvästi jokin rituaalikoru..........;)

  ReplyDelete
 3. Ihan tuli mieleen voodoo! Onpa hieno taideteos:)

  ReplyDelete
 4. Voodoo tuli myös mieleen. Rohkea(n) ja vahva(n) koru!

  ReplyDelete
 5. Vähän pelottavakin tämä sun voodoo-korusi. Mahtavaa luovuutta vaikkei mun käyttöön tuo taipuisikaan. Joku tykkää varmasti ja on etsinyt tällaista "aina".

  ReplyDelete
 6. Haa, "naisellinen" koru täälläkin. :)
  Vain oivallisen Othelin ja mainion Magsin yhteistyönä voi syntyä jotakin näin hurrrjan ihastuttavan pelottavan persoonallista.

  ReplyDelete
 7. Voi hiisi!!!!! :O

  Tää on ihan törkeen upee!! Tykkään tän korun hengestä! :)
  On ihan täydellisen onnistunu juttu!

  ReplyDelete
 8. Kiitos kaikista kommenteista; tällainen koru ei voikaan (ei kai mikään) eikä tarvikaan olla kaikkien makuun; se on taas niitä joka synnytti itse itsensä, joten se löytää tarvitsijansa ;-)

  ReplyDelete
 9. Onpas tällä noidalla luonnetta! :)) Hienosti toteutettu koru <3

  ReplyDelete
 10. My new friend,

  I LOVE this work! Wild, wonderful.
  The transgendered self, the magic of transformation, hoodoo, witch craft, the craft of jewelry art, inherent sorcery from wisdom -- excellent design! Bravo to your courageous muse.

  Rita

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much, Rita :-D
   You know, my muse woke me up two nights to 'tell' me who this witchwoman is...

   Delete
 11. iik, vain kaksi päivää irti koneelta, ja täysi noituus valloillaan! Vaikuttava toteutus, onnittelut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Othel, oli niin upee pohja :-D

   Delete
 12. Todella mahtava noitanainen! Olet todellinen taiteilija, Mags!

  ReplyDelete