13.4.14

Pieni suuri helmivaihto

Korukoplan tarvikevaihtohaaste oli kyllä niin mukava! Valmista syntyi ja taisinkin käyttää melkein kaiken Suntsalta saamani materiaalin!


Saamassani tarvikepaketissa oli hurmaavia lamppuhelmiä, kaunis unikko-keramiikkahelmi, hempeitä ametriinihelmiä, mainioita mookaiitteja sekä hopealukko ja hopeahelmet. Ihanainen silkkinauha ei vielä päässyt koruihin, mutta sillekin on suunnitelma, kunhan sopivat helmet tulee vastaan.

Tein pari korua heti kun Suntsan kirje tuli, mutta purin ne sitten uusien ajatusten tieltä ;-)
Oli nimittäin niin inspiroivat helmet, että niiden kanssa piti sitten kokeilla monia, monia vaihtoehtoja. Alla olevat syntyivät omaan tahtiinsa ja olen kyllä itse niihin tyytyväinen.

Kaulakoru 1, "Asioita, jotka..."




Ensimmäiseen kaulakoruun löysivät paikkansa lamppuhelmet ja saivat seurakseen yönsinisiä makeanvedenhelmiä, pienempiä violetteja makeavetisiä, muutaman ametriinipuikoista hopeiseen 'oksaan'. Oksan alla tummansininen keramiikkalintunen, juurikin makeanvedenhelmien kanssa samaa sävyä.

Riipuksena korussa on herkkä perhosensiipi, joka tuli postissa vasta muutama päivä sitten, sopivasti kun olin tätä korua rakentamassa! Sen vaaleat läiskät sitovat myös kermanväriset lamppuhelmet koruun.

Kumihimo-nauhan punominen ohuista nauhoista kesti jälleen "tovin", punoin siihen kaikkia korun värejä. Vintaj-langalla linkitettyjen helmien välilenkkeinä on vahvoja sinisiä niobium-renkaita.

Korussa on toden totta kaikkia niitä asioita, jotka saavat sydämeni lyömään nopeammin! Myöskin tuo kuvien Miki-kirja on sekä ulkoasultaan että sisällöltään aivan mun, Japani-fanin, sieluun käypä.
Ja kuvien poppanaliina, sen on esikoiseni kutonut ala-asteen kesälomakurssilla, oi-oi :-) jo kauan sitten... 


Koskapa saamieni vaihtohelmien riipus, Golemin keraaminen unikkohelmi, vapautui edellisestä korusta (tosin jo ennen kuin tuo perhosensiipi oli tullutkaan), niin halusin sen ympärille rakentaa rannekorun. Muhkea helmi sai vierelleen muhkeat hopeaosuudet ja vielä automaattisesti mukaan hakeutuivat vapaana olevat läpikuultavat lamppuhelmet, lisänä myös kaksi omista kätköistä löytynyttä sopivan sävyistä.

Rannekoru, "Unikkoniityllä"


Sitten otin esille mookaiitit, ne olivat hienosti hyvin kirjavaa joukkoa, yksinään hiukan syksyisiä, joten huhuilin niiden seuraksi jotakin keväisen heleää. Hempeä ruusukvartsi ja hopealukkoon riipukseksi kiinnitetty lamppuhelmi-pöllö antoivat jo mukavasti vaaleutta koruun. Päätin ottaa mukaan vielä vuorikidettä ja sain kokonaisuudesta mielestäni hienon valoisan. 

Kaulakoru 2,"Huhuilu"



Vielä yhteiskuvakin.



Olipas mukava haaste, kiitos ihanalle parilleni Suntsalle hienosti inspiroineesta helmisekoituksesta! Tämän haasteen osallistujat löydätte tästä Korukoplan postauksesta, todellakin kannattaa kiertää ja katsella kaikki!

24 comments:

  1. Oho, nyt oli kyllä sellaista settiä, että ottaisin jokaisen noista. Värit on ihan mun! Kaunista <3

    ReplyDelete
  2. Voi hitsit. Nämä on tosi kauniita. Ihanat materiaalit olet saanut, noi ametriinit <3 Jotenkin tuo rannekoru nousi nyt yli muiden, ihastuttava.
    Pöwwöhuwwuwwe toi lamppuhelmipöllö aiheutti sydämentykytyksiä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikös ookin ihana pöllökin :-) Löysin eilen paikallisilta käsityömarkkinoilta myöskin ihanaisen pöllö-lamppuhelmen!

      Delete
  3. Huokaus, kyllä sinä vaan olet taitava sommittelija ja korujen suunnittelija! Niin kauniita ovat <3

    ReplyDelete
  4. Kauniita koruja. :)

    ReplyDelete
  5. Miinuun iski tuo unikkorannekoru ja viimeinen kaulakoru mookaiitesita tosi paljon<3

    ReplyDelete
  6. Upeita! Tykästyin erityisesti tuohon rannekoruun :) Ihanat materiaalit kyllä sait!

    ReplyDelete
  7. Jopa vain on taituri-Mags jälleen saanut aikaan mahtavaa jälkeä. Nämä on kaikki niin henkeäsalpaavan kauniita, upeita taidonnäytteitä, että en kerta kaikkiaan osaa valita suosikkia. Tosiaan hiukan syksyiseen värimaailmaani olit saanut puhallettua kevään tuulahduksen. Siksi erityisesti tuo viimeinen koru saattaisi nousta jopa lemppariksi. Ja sen ihku pöllö (joka ei ollut siis mun lähettämä:D).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Suntsanen, ainoastaan mookaiitit tuntui mun värimaailmassa syksyisiltä... ja, tuo lähettämäsi purppuran ja violetin yhdistelmä ihania helmiä oli kokonaisuutena aivan vastustamaton <3

      Delete
  8. Kiitos kaikki kommenteistanne!
    Minä luulin tekeväni rannekorun itselleni, mutta siitä tuli liian pitkä ja en raaski sitä nyt ruveta lyhyemmäksi mallailemaan, kun siinä on kaikki paikallaan ;-)

    ReplyDelete
  9. Mookaiitin ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on aivan vastustamaton <3 Muutenkin nää värit on niin mun makuun.

    ReplyDelete
  10. Huhuilu on ehdoton suosikkini. Enpä olisi ikinä itse osannut yhdistää mokaiittia ja ruusukvartsia :)
    Se on jännä miten nuo ajatukset elävät, joskus parhaat ideat vaativat enemmän aikaa toteutuakseen.

    ReplyDelete
  11. Voi mitä ihanuuksia syntyi! Mookaiitti ja lamppuhelmet yhdessä vaaleanpunaisen kanssa hurmaavat! <3

    ReplyDelete
  12. Onpa kauniita koruja! Niin mun värit tuossa ylimmässä korussa ja aivan ylisöpö tuo pöllöriipus :)

    ReplyDelete
  13. No huh! Mookaiiteista pidän valtavasti kivinä joten valinta on vaikeaa. Ja tuo Unikkoniityllä-koru taas on niin raikas! Koru Asoita jotka on taas niin ihanan värikäs. Itselleni kaulaan varmaan menisi tuo Mookaiittikoru ja sitten ... no en valitse näistä. Ottaisin ne kaikki :D

    ReplyDelete
  14. Ihanan helmipaketin sait. Varsinkin nuo mookaiitit ovat kauniin värisiä, joten tuo viimeinen koru on suosikkini. Hieno idea yhdistää ruusukvartsi ja mookaiitti, todella kaunis ja raikas lopputulos.

    ReplyDelete
  15. Ihania herkkuja! Kauniita värejä ja ihania yksityiskohtia :)

    ReplyDelete
  16. Kiitos kaikki kommentoijat :-)

    ReplyDelete
  17. Voi vitsi miten kaunis tuo ihan ensimmäinen koru! :) Taas olet ollut niin ahkerana ettei perässä meinaa blogin lukijat pysyä :D Upeaa!

    ReplyDelete
  18. Voi Mags, sinun inspiraatiosi tarttuu! Ihania persoonallisia koruja olet taas maailmaan saattanut!

    ReplyDelete
  19. Ihania helmiä, upeita koruja! Työläppärillä on hankala selata blogisi pieniä kuvia, kun kaikki pitää erikseen klikkailla auki. Oletko miettinyt, jos lisäisit kuvat hieman suurempina blogiin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Gesi; olen ajatellut, että isot kuvat liiaksi rävähtää silmille ja ne taitaa tosiaan aueta hitaammin...

      Delete
  20. Kerrassaan ihania värisävyjä, jotka tulvivat kepeänromantista rakkautta koruja kohtaan ja levittävät hymyä ja lämpöä ympärilleen!

    ReplyDelete
  21. Kiitos kaikista kommenteista <3

    ReplyDelete