16.5.14

Helle tulee, oletko valmis

For you, looking for BSBP 8 reveal, click -here-!
Everybody, thank you for visiting, thank you for leaving a comment!


Hellettä odotellessa malttaa vielä pysytellä sisällä, tänään hyvinkin kun satanut lähes koko ajan. Pitäisi kyllä ahkeroida kotitöitäkin??On siis kiva tehdä uusia kokeiluja. Yllä oleva kaulakoru on viime syksyltä ja siihen mietittiin nyt rannekorua. Yksi pitsihelmi oli jäljellä, iso pyöreä lantti.
Minun kuopus auttoi äitienpäivänä kiertämään ihan käsipelillä pehmeästä hopealangasta kierteistä lankaa ja halusin tehdä tällaisen koeversion yksinkertaiseksi rannekoruksi.


Huom! Kyllä-kyllä, keskeneräinen on, täytyy vielä harjata juoton tummat jäljet pois ja hioa kiiltäväksi, muotoilla kauniiksi, ehkä naputtaa litteäksikin.


Oli tietenkin hiukan uskaliasta juottaa tuota lankaa niin, että helmi oli jo paikallaan, mutta eihän se muuten olisi mahdollistakaan saada renkaasta umpinaista. Helmi on läpimitaltaan neljä senttiä, mutta puuta ja kevyenkevyt. Asettuu kämmenselälle tosi kivasti.

Taidan olla aivan höppänä, kun mielikuvittelen ja kokeilen näitä juttuja ilman ohjeita - en malta tutoreita etsiä ja en kyllä tiedä, noudattaisinko kuitenkaan...

Iloa teillekin kokeiluihinne!

***

9 comments:

 1. Kaikenlaista erilaista pitää aina silloin tällöin kokeilla. Se pitää mielen virkkuna ja tulee ihanoita ahaa-elämyksiä!

  ReplyDelete
 2. Aina niin ihania ideoita ja kauniita toteutuksia. Musta on kaunista ;) Ja kiitos!

  ReplyDelete
 3. Ihania pitsihelmiäon ilo katsella ja oiva idea tuo rannekoru:)

  ReplyDelete
 4. Pitsihelmi on upea ja ihailen sun ennakkoluulottomuutta kokeiluissasi :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous18/5/14 00:28

  Very elegant

  ReplyDelete
 6. Tosi kauniita nuo pitsihelmesi:-)

  ReplyDelete
 7. Todellakin hieno, olen haaveillut korujen tekemisestä mutta taitaa olla kärsivällisen ihmisen puuhaa. Ihania ovat!!!

  ReplyDelete
 8. Tiedätkö, minä olen samanlainen höppänä näissä kokeiluissa.. Blogissa se ei aina näy, kun en enää viitti kaikkia keskeneräisiä juttuja sinne viedä niin kuin joskus aikaisemmin... Hyvä esimerkki on pitkään rustailemani kieputukset... Olen nyt vasta ihan äskettäin alistunut tiettyjen perusjuttujen etsimiseen (youtube on tässä muuten mainio!) ja opetteluun ohjeiden mukaan. Mutta perusnikseihin saa jäädä.. sen jälkeen otetaan oma mielikuvitus käyttöön.

  Eilen sain kokonaisen illan kulumaan kun 'kokeilin' kirjottujen korvakorujen tekemistä, mönkään meni :D Ja ettei juttu menisi liian helpoksi, innostuinkin yhtäkkiä helmikirjonnasta ja nyt etsiskelen semmoista sopivaa 'aluskangasta' että pääsisi taas kokeilemaan :D

  Mut eikö tämmöinen testailu ole toisaalta ihanaa... Jotain aina ehkä oppiikin. Ja kuten tästäkin postauksesta näkee, sinä saat yleensä kokeilut myös valmiiksi, kauniiksi koruiksi! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Kaisa! Oon kyllä aistinut tämän samankaltaisuuden, innostuksen kokeilla, meissä samaksi... Mulla muuten on sitä 'pohjakangasta' varattuna, juurikin kirjonta-aihetta varten... ;-D

   Delete