20.1.15

Pieniä askeleita


Jälleen kerran pitää aloitella pienistä osista mietiskely. Nimittäin tuon Korukoplan haasteen. Enpä tajunnut sitä ruudukkoa tekaistessa, että olisin varmistellut itselleni jonkun sopivan rivin :-o Ehei, samalla viivalla siis ollaan kaikki.


Pikkumustani on pitkään odotellut, josko hänelle olisi käyttöä. Ajattelin sitten juottaa muutaman hopealenkin, kun niitä tarpeita on kotona.

Paksusta hopealangasta neulepuikon ympärille kiersin renkaat ja juotin, liotin sitruunahapossa sekä vasaroin ja kuvioin litteämmiksi. Tiedän, toiset tykkää säännöllisistä, sileistä ja kiiltävistä, minä tykkään vähän reppanan näköisistä ja saatan noita vielä patinoidakin, ehkä.

(Aurinko värjää hopeaa punertavaksi.)

Yritin sitten Kaisan kirja-arvion innostamana kaivaa naftaliinista myös filigraani-langan. Noista piti tulla joko munuais- tai sydänkuvioita, mutta kovin on hakusessa... Katsotaan, saanko edes kahta samanlaista aikaiseksi :-D Täytyy kai minunkin ottaa se oma kirjani kauniiseen käteen ja hiukkasen harjoitella. Mutta kun filigraanilanka käyttäytyy aivan eri tavalla kuin normipyöreä hopealanka, niin kerrankin haluaisin heti onnistua! Ettei menis kallista lankaa aivan hukkaan. Ne mun joskus kauan sitten koruissani käyttämät ötökät oli tehty tuolla filigraanilangalla, siis siivet. Muutenkin tekisin mieluummin jotakin, mitä ei ole kirjassa, ehkä mä jotakin keksin.


8 comments:

 1. Oi, ihania rinkuloita ja sydämiä! Minäkin tykkään noista rosoisista kovin! <3

  Olisi kyllä kerrannkin mukava osallistua Korukoplan haasteeseen... Käyn ainakin kurkkaamassa! :)

  ReplyDelete
 2. Kävin tutkimassa korukoplan blogia ja voi, siellähän on kertakaikkisen ihana haaste...Mutta nyt ei aika taida ihan riittää. Ensi kerralla! <3

  ReplyDelete
 3. Pelottavaa... Mua alkaa kiehtoa filigraani. Tähän asti olen kieltäytynyt kokeilemasta, kun epäilen hermorakennettani näiden pikkupiperrysten kanssa.

  ReplyDelete
 4. Kauniita ovat!
  Itse en ole koskaan kokeillut tuota linkkien juottamista, uskallusta puuttuu ja viimeinen kipinä:)

  ReplyDelete
 5. Hienoilta näyttää osaset, mutten osaa kuvitellakkaan mitä ihanaa noista on tulossa :) Kävin kans kurkkaamassa korukoplan haastetta, mutta nyt ei ehdi haastaa itseään :) Kiva seurata mitä kopla saa aikaiseksi :)

  ReplyDelete
 6. Erittäin hienolta ja mielenkiintoiselta näyttää. Mulla on ihan vielä vaiheessa, eikä näytä alku kovin hienolta eikä mielenkiintoiselta, mutta näillä nyt mennään. Enkä ostanutkaan mitää uusia värkkejä. :D Onkohan kukaan mahtanut keriitä tähän ekaan aaltoon? Ihmisillä kun on kumma taipumus siirtää asioita viime tippaan, mulla ainakin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin ajattelin, että entisillä tarvikkeilla mennään... Ja katsoin melkein velvollisuudekseni ehtiä jotakin valmista jo täksi päiväksi ;-) Nytpä aremmatkin huomaavat, että aivan peruskoruista tässä on kysymys!

   Delete
 7. Kiitos jokaiselle kommenteistanne :-D

  ReplyDelete