5.1.15

Suloinen Suomen talvisää!

Tänään on ihastuttava sää, kunnolla pakkasta ja aurinko paistelee; viime yönä kai olisi nähnyt revontulia, mutta en muistanut pysytellä valveilla ja tarkistaa ;-D

Koko loppuvuosi meni korunteon suhteen aikoessa ja miettiessä; mikään mitä aloittelin ei halunnut valmiiksi. Niinpä sitten annoin olla ja odottelin inspiraatiota, valoisampia päiviä, tekemisen iloa. Ja saivatpa ranteenikin sitten kunnolla levätä, ei ole nyt kipujakaan tekemistä häiritsemässä.

Ehkä se tästä jo pikkuhiljaa alkaa... en kyllä aio pakottaa mitään, katsotaan.
***

Mutta uusi korvakorumalli kiinnosti niin paljon, että tein muutaman version, omissa korvissa eka kuvan korut ovatkin killuneet joulusta asti!
Kuvaaminen tuntui taas niin hurjan hankalalta, yritin ottaa omista korvistakin kuvia, mutta ei nyt vaan onnaa. Tuo päätorso on sellainen jäykkis, että koru kääntyy hassusti ;-o

Olkoonkin, että tämä on niin helposti liimattu tai noiden pienten kristallien osalta valmispohjaan 'napsautettu', niin erilaisten kapussien yhdistelymahdollisuudet ovat rajattomat! Klassinen vaalea helmikään ei tunnu niin vanhanaikaiselta tässä uudessa mallissa. Kuvissa näkyvät isommat helmi- ja kristallikapussit ovat kooltaan 10mm ja pienemmät 6mm, Swarovskin kristallinapit 3mm.***

Etsiskelin tuolta vuosien takaa tämän kirjoitukseni, jonka sisällöstä edelleen itseäni muistuttelen - että muutoksen kohteeni olisin minä eikä 'ne muut'.
Moni antaa uuden vuoden alkaessa lupauksia parempaa ja onnellisempaa elämää tavoitellen;
aloitan sitä, lopetan tuon, muistan sen...
liikun enemmän, laihdutan, muutun paremmaksi...

Monella on myös paljon toiveita oman onnensa ehdoksi;
voi kun voittaisin lotossa,
kunpa voisin olla sellainen tai tällainen,
kunpa se-ja-se olisi toisenlainen,
olisipa se ja tuo asia toisin, niin silloin...

Jo vuosia sitten eräs viisas elämäntaidon opettajani kehotti meitä kuuntelijoita:


"Ei onnellisuudessa ole kyse siitä, että toiveet toteutuisivat tai että muuttaisimme lähimmäistämme. Tärkein avain onnellisuuden tavoittamisessa on omassa itsessämme; ajatus kiteytyy kahteen sanaan, 'toivomuksista pyrkimyksiin'.
Toivominen on passiivinen olotila, jossa odotamme 'pelastajaa' ulkopuolelta, mutta pyrkiminen tekeekin itsestä toimijan."


Tavoitteisiinsa voi pyrkiä aivan pienillä askelilla, mutta muistapa se pyrkiminen joka päivä, joka hetki. Sellainen aktiivinen, muutoksille avoin olotila on kuitenkin ihanteeni.Toivottelen tänne kurkistaville oikein hyvää alkanutta vuotta!


.

9 comments:

 1. Hyvää alkanutta vuotta myös itsellesi! Ja tervetuloa takaisin linjoille:) Pikkuisen olin jo huolissani, että olet lopetellut koruilun ihan tyystin, mutta en itsekään ole aktiivinen ollut.

  On muuten upea korvismalli! En yhtään ihmettele, että niitä olet korvissasi kantanut!

  ReplyDelete
 2. Ihanaa alkanutta vuotta! Jep, jep, en ole enää pariin vuoteen tehnyt minkäänlaisia uuden vuoden lupauksia, mutta olen yrittänyt pyrkiä nauttimaan hetkestä, pienistä saavutuksista, ja olemaan onnellinen aamuisin kun heräsin taas tähän päivään ja voin pyrkiä tekemään siitä paremman kuin eilinen :)
  Ja todella mielenkiintoiset korvispohjat, noista saa todella vaikka mitä kaunista erilaisilla kivillä, nuo valmiit ovat kauniit :)

  ReplyDelete
 3. Ihanaa vuotta sullekin Mags!

  Mitä kaikkea tuohon voi upottaa? Multa meni nimittäin hukkaan toinen rakkaista rutiilikvartsikorvakoruista.

  ReplyDelete
 4. Hyvää kuluvaa vuotta Magsille! Hiljaista on mullakin ollut koruilussa, kädet kipeinä. Nuo korvikset ovat ihania!

  ReplyDelete
 5. Ihana koruidea! :)

  Toivotan sinulle mitä parhainta, inspiroivaa ja innostavaa uutta vuotta 2015, Mags! <3

  ReplyDelete
 6. Onpa kiva korvismalli. Aina uutta tulee markkinoille. On se ihminen semmonen peijooni. ;) Ja luova koruntekijä tarttuu heti tilaisuuteen. :)

  Tuo vanha kirjoituksesi on niin totta. Kuolematonta tekstiä. Uudenvuodenlupauksia tai toivomista en ole koskaan harrastanut, mutta tavoitteisiin pyrkiminekin on kovin kasapäissä. Välillä kauhea into päällä, ja sitten totaalinen lopahdus, luovuttaminen ja vihon viimeisenä armahdus. :D

  Ps. Nyt hei jotain kivaa korukoplaa alkaa kaipailla hän. :D Jos vaikka muutama innostuisi, kovin hiljaista on blogirintamalla...

  ReplyDelete
  Replies
  1. No jep, jospas piakkoin saisi koplaan jotakin puhallettua :-)

   Delete
 7. Onpa erikoinen korvismalli! Aika hieno näin asen kummemmin makustelematta. Täytyy ehkä vähän juotella ja kokeilla...

  'Toivomuksista pyrkimyksiin', se on viisaasti sanottu. Tähän pyritään :-D
  Mulle yks rakas ja viisas ihminen sanoi, kun lupasin yrittää sitä ja yrittää tätä, että 'Lopeta se yrittäminen!' Niinpä. Jospa tekisin, enkä jättäisi ajatuksen asteelle valmiiksi luovuttaneena. Pöh. Että sekin piti jonkun muun ääneen sanoa, itsestäänselvä juttu :-D

  ReplyDelete
 8. Ihana korvismalli!
  Itse en luvannut mitään, en yritä mitään, teen mitä haluan<3
  ( paitsi on pakko mennä esim. töihin, jos haluaa ruisleipää kinkulla ja kurkulla tms. )

  ReplyDelete