2.6.18

Aika, meitä muuttaa...
Aika, sitä jaksaa ihmetellä, ajan kulua ja sen vaikutuksia. Ainakin peiliin katselessa, eikö niin ;)

Mutta iän karttuessa sitä huomaa myös, että moni asia tarvii aikaa. Kypsyminen, ymmärtäminen, mukautuminen.

Pari, kolme viimeistä vuotta ovat kuluneet vauhdilla; ehkä aika muutenkin kuluu huomattavasti nopeammin kuin joskus nuorena, kun sitä malttamattomana odotteli, uusia kokemuksia, uusia alkuja... Ja paljon muuta.


***


Aika on auttanut minua muuttamaan tärkeysjärjestyksiä, hiukan päästämään irtikin. Seuraavissa kuvissa on ihanuuksia, joista nyt päästän irti, ne löytyvät halukkaille korukaupasta (jos tänne blogiin joku eksyy ja huomaa).

https://www.magskoru.com/tuotteet.html?id=22/https://www.magskoru.com/tuotteet.html?id=22/Kyllä vaan, helmivarastoni ovat aivan liian runsaat, jotta kykenisin niitä kaikkia käyttämään, ikuna! Alan siis luopua monista hellimistäni aarteista ;)  Ja minulta voi vapaasti kysellä, josko varastostani löytyy sitä tai tätä, lähinnä korukivihelmiä, tavallisempia ja erikoisempia, olen valmis myymään niitä!
*

Silti, haluan vielä hypistellä ja nauttia helmien ja korujen tekemisen tuomasta onnesta - joitakin koruja olen pitkästä, pitkästä aikaa myös tehnyt. 
Päätin aloittaa simppelisti, koruvaijeriin, kaunista apatiittia ja amatsoniitti/ammoniittiriipus, jonka voi kiinnittää hopeiseen sydänlukkoon tai halutessa jättää pois.https://www.magskoru.com/tuotteet.html?id=4/695347


Voi, jaksan aina ihmetellä ja ihailla apatiitin kaunista, omanlaistaan sinivihreää väriä! Siruinakin kiehtovaa.


5 comments:

 1. Mags, ihanaa kuulla taas sinusta!

  Aika rientää, kyllä! Tuntuu että yhä vain nopeammin ja nopeammin...

  Toivottelen sinulle parasta kesää <3

  ReplyDelete
 2. P.S. Apatiittikorusi on upea viileä kaunotar! <3

  ReplyDelete
 3. Kiitos, Kaisa Reetta :)

  ReplyDelete
 4. Minulla on samanlainen projekti lankojen suhteen ja voi miten vaikea niistäon luopua.Tulee ajatelleeksi,että mitäs jos...Laitan pikkuhiljaa langat kiertoon ystävilleni ja lahjoitan hyväntekeväisyys käsitöihin.Pikkuhiljaa...;)

  ReplyDelete
 5. Juu, Mamma A., hiljaa hyvä tulee, pitää antaa itselle aikaa siihen luopumiseen :)

  ReplyDelete