24.6.08

Isoja brioletteja, hohtavia helmiä

Kesäsade-setti sai korvakorut, vaikka nämä vihreät 'pisarat' eivät olekaan fluoriittia vaan prasioliittia elikäs vihreää ametistia. Värisävyltään ne mielestäni sopivat hienosti kyseiseen settiin.
Korvakorujen kivi-brioleteilla on muhkeasti kokoa, sellaiset reilut 15mm ja laatu on huikean kaunis. Balinhopeisten osien lisänä on myös pienet Swarovskin kristallit.

Kun nyt sain alkuun tämän aarteiden käyttämisen, niin kaa-uu-aan säilötyistä turmaliini-brioleteista, nerik-nerik, käytin sen suurimman, 16mm, tähän kaulakoruun.
Pari pinkkiä ametistia, valkoisena hohtavat soikeat makeanvedenhelmet sekä lilan ja siniruskean hehkuiset makeanveden keishit korostavat kaikki keskelle sijoittuneen turmaliinin pinkin-lilan-rubiininpunaista säkenöintiä. Kiven sisällä on kuin kultaista säihkettä.
Rannekorussa on pieniä sileitä turmaliineja ja löysin nerikeistäni myös tuon Julian tekemän hopeisen lehti-lukon ;-D

Edellisen postauksen pinkit korvakorut käyvät kauniisti tähän settiin, joka sai nimen 'Brida' viimeksi lukemani Paulo Coelhon romaanin päähenkilöltä.

- Kuvat ovat illanhämyisen keinovalon johdosta tummia, mutta sattuneista syistä kiirehdin kuvaamaan...

-vaihdoin tähän lähikuvan turmaliini-brioletista, näkyvät nuo ametistirondellitkin kaikkine viisteineen!-

7 comments:

 1. Hei! Kiitos onnitteluista ja kortista!

  Heti ensimmäisen sopivan välin tultua oli pakko suunnistaa MAgsin helmiin. Aivan ihania olet taas tehnyt! Varsinkin nuo korvikset sai mut villiksi ja sormet melkeen syyhyävät helmien kimppuun. Inspiroivia ja kauniita koruja ja materiaalit on huikaisevia.

  ReplyDelete
 2. Kyllä on ihania materiaaleja koruissa! Henkeäsalpaavan kaunista katsottavaa!

  ReplyDelete
 3. Kuolailen täällä hillittömästi noita korviksia. :D Kannustaa jo käyttämään omat nerik-prasioliitit! Kaulakorukin on kaunis. :)

  ReplyDelete
 4. Todella kauniit ja juhlavat korvikset! Tuo vihertävä sävy kivissä on suuri suosikkini, aivan ihana. Kaulakoru on tietenkin myös upea. :)

  ReplyDelete
 5. aivan ihastuttavia koruja olet loihtinut <3 pitkästä aikaa pääsin tänne kurkkaamaan, kun eka leiri on ohi.

  ReplyDelete
 6. Kiitos, Lea ja Rauni :-)

  ReplyDelete