22.6.08

Kesän juhliin!

No, niin juhannuskin on jo takana! Luonto on vehreimmillään, linnut pitävät konserttejaan; minä odotan heinäkuuta, Oopperajuhlien alkua ja tänä vuonna erityisellä mielenkiinnolla Timo Mustakallio -laulukilpailuja! Mutta palataan niihin ehkä myöhemmin.

Tänään halusin kiihkeästi tehdä korvakoruja ISOISTA kivistä ;-) Pitkään harkitsin, kehtaanko matkia Tiffany Peay'ta, mutta niinpä jäänevätkin ainoaksi yritykseksi nämä ihanat vaaleanpunaiset ametisti-korvakoruni; sen verran kieli keskellä suuta näiden kanssa sai tuhrata, yksinkertaisesta mallista huolimatta! Tai, vannomatta paras, sillä heilahtavat niin kivasti korvissa - kokoahan on reilut 15mm tällä kivellä!

Mukailin sitten tietenkin oman, helpommin toteutettavan mallin, jossa käytin yhden parin joskus viime kuussa esittelemistäni shamppanjakvartseista, nekin kooltaan samaa luokkaa edellisten ametistien kanssa, mutta koko koru on pidempi, ilman koukkuakin 3,5cm. Näitten kanssa ei tarvinnut sitten lainkaan tuhrata, kun ensin keksin, miten ne pitää toteuttaa :-D

**
Puolivalmiita on tuloillaan, mutta ykkösenä listalla on erityisen kinkkinen vanhan korun korjaus... Vaan eiköhän tässä kuussa vielä jonkun uudenkin korun kuva tänne ilmesty.

9 comments:

  1. Tiffany on kyllä ihan matkimisen arvoinen! ;)

    ReplyDelete
  2. Oi, noi alemmat korvikset on syötävän UPEET!!!! Ne on ihan mun makuset.. :)

    Ylemmät taas on herkullisen ylelliset ja näyttävät! :)

    ReplyDelete
  3. Onpas kauniita korvakoruja ja kiva kiinnitys systeemi!

    ReplyDelete
  4. Namusia korviksia. :) Yllättäen ametistiversio on suosikkini!

    ReplyDelete
  5. Ihanan kalliin näköiset ;o) !!

    ReplyDelete
  6. Oi!! Ihanat.. jotenkin niin hienostuneet.. Hurmaavia! :)

    ReplyDelete
  7. Kiitos, tytöt ;-D
    Ruskeat korvakorut ovatkin heiluneet korvissani pari päivää, tuntuvat mukavan muhkeilta ;-))

    ReplyDelete
  8. Très classe, j'aime beaucoup

    ReplyDelete
  9. Merci, Litana :-D

    ReplyDelete