4.1.10

Ihana arki!

Liki kaksi viikkoa ilman helmihöpertelyä! Vapaaehtoisesti ja osittain pakonkin edessä lepuutin kipeää rannetta, vain kurkistellen helmilaatikoihin, jotka jouluksi järjestelin...

Kuitenkin, kuten Nipsu tuumasi eräässä Muumien jaksossa upeasta jalokivien röykkiöstä: "Ei ole ollenkaan sama vain katsella kuin kosketella ja järjestellä niitä", niin minäkin otin jo viikonloppuna esille muutamia ihanuuksia.

Kuvassa siis osa työpöydälle päässeistä materiaaleista ;-)


Enpä osannut kaikkiin tarpeisiin vielä joulukuussa varautua, moni koru valmistuu vasta saapuvien tilausten myötä. Jotakin tosin tilasin jo joulukuun alkussa ja vielä odottelen.
Mut-mut, aika innokkaasti täällä eräs helmihullu selailee kyllä netin helmikauppojen uutuuksiakin!

9 comments:

 1. Itse en kyennyt pysymään erossa edes joulun alla, mutta koska inspiraatio oli kateissa ja mallit eivät ilmestyneet unissa päähän, jouduin itsekin ihailemaan melko kauan helmilaatikoitani, kunnes sitten löytyi muutama kaunis helmi kaupasta ja sitten eräänä uudenvuoden yönä näin unta uusista koruista =) Niin se vain on! hyvää alkavaa vuotta!!

  ReplyDelete
 2. Innolla jännitän ja odotan että mitä noista seuraa. Yritä pärjäillä sen kipeän ranteesi kanssa *työntää tulostimen kautta tulemaan hevossalvaa kipuihin*

  ReplyDelete
 3. Anonymous4/1/10 18:07

  Minulla meni melkein puoli vuotta, ennenkuin totaalinen korujumi helpotti. Eka tilauskin puoleen vuoteen on vasta postissa tulossa. Melkein jo pistin kaikki myyntiin! On nuo sun helmet taas ihania ja vielä ihanammat koruissa:) Hyvää kuluvaa vuotta!

  T. Kipa

  ReplyDelete
 4. Onnellista uutta vuotta! Toivottavasti käsi paranee pian!

  Oheisista syntyy kyllä taatusti hienoja tammikuun koruja.

  ReplyDelete
 5. Ihania herkkua.

  Pitäisiköhän helliä itseään jollain kauniilla helmillä, kun meinaa jumittaa. Tosin samaan aikaan kun miettii, pistäisikö kamat myyntiin hamstraa hopeaa minkä kerkeää. Sitä inspiraatiota odottamaan.

  Ilosita Uutta Vuotta!

  ReplyDelete
 6. Mags, ihanaa uutta vuotta! Varsinaisia herkkuja tuossa kasassa, jään odottamaan mitä kaunista niistä taiot!

  ReplyDelete
 7. Tuo muumien kommentti on kyllä niin tosi! :)Itsekin olen pari viikkoa lomaillut ja pysytelyt helmistä erossa. Pitäis alkaa inventaario ja hypistellä samalla helmiä niin varmaan alkaa ideoita taas pursuta!

  ReplyDelete
 8. Hyvää alkanutta vuotta 2010! Nyt jännätään mitä ihania saat näistä herkkuhelmistä aikaan ja saathan sinä, en sitä epäilekkään :)

  ReplyDelete
 9. Kiitos taas kommenteistanne, kyllä ranne jo alkaa olla kivuton :-)

  ReplyDelete