20.1.10

Peikonlehti ja pelakuu


Vihreä on pop! Siltä nyt tuntuu helmikauppojen tarjontaa selatessa. Ja varsinkin vihreät raita-akaatit, kaikki vihreät jaspikset, vihreät onyxit pongahtaa tajuntaan. On siellä toki pinkkejäkin tarjolla ;-)

Mutta tänään tulivat nämä vihreät ihanuudet, Madagaskarin akaattia. Sileitä ja kiiltäviä erityisnamusia! Samassa nauhassa oli ihanasti vaihtelua, sain kaksi aivan erilaista korua samalla mallilla. Helmet ovat reilunkokoisia, 13x18mm.

Peikonlehdessä on lähes yksiväristä, vain hieman läpikuultavaa syvänvihreää sävyä. Sen kanssa käytin vain pikkuruisia kirkkaita Swarovskin kristalleja, jotka ovat kuin pienet kastepisarat tuolla väleissä. Lukkona on iso hopeinen lehdenmuotoinen salpalukko. Laitoin kauppaan, mutta en sure, jos jääkin itselle ;-D


Pelakuu on kirjavampi. Akaatit ovat hienon raidallisia, valkeita ja aavistus punertaviakin viiruja, minkä vuoksi joukkoon lykkäytyi tuo pinkki jade. Myös lukoksi valitsin vaalean mattapintaisen sydänlukon, sopii kivasti tuohon sekoitukseen.


Välillä oli koruilun ilo hakusessa, mutta kyllä se taas on tuloillaan - vihreähän on kasvun ja uudistumisen väri.

8 comments:

 1. Vihreä on tosiaan pop - varsinkin, kun sitä löytyy joka lähtöön. On älykkään vihreää, hauskan vihreää ja lapsellisen vihreää. Näissä on mielestäni eleganttia vihreää.

  Ihanat korut jälleen.

  "...ja sitten nuo sopis sen paidan kanssa ja sitten sen mekon kanssa ja sitten..."

  ReplyDelete
 2. Peikonlehti on ihana! Mistä löysitkin tuon korun nimenmukaisen lukon?! Ihanan rauhallinen koru. Vihreä on rauhoittava väri.

  ReplyDelete
 3. Anonymous21/1/10 13:45

  Niin pop = pidän oikein paljon! :o)

  ReplyDelete
 4. Peikonlehti on herrrrrkullisen vihreä!!!

  ReplyDelete
 5. Voi miten linjakas peikonlehti <3

  ReplyDelete
 6. Kiitos kommenteistanne :-)

  ReplyDelete
 7. Kauniita kukkasia ranteeseen.

  ReplyDelete
 8. Kiitos, Rusina :-)

  ReplyDelete