19.9.10

Hyvän mielen kiviä kaukaisilta rannoilta

Joskus takavuosina olin erittäin innokas reissaaja, nykyisellään viihdyn ehkä liiankin tiukasti kotosalla. Mutta minähän teen ihania mielikuvitusmatkoja toinen toistaan kauniimpien kivien kera :-D

Otan kiven käteen ja suljen silmät, annan ajatusten viedä...Näen turkoosinsinisen valtameren tyrskyjä hajoamassa karkeisiin kallioihin, ulapalla kisailevia delfiinejä, tunnen kuuman auringon, pehmeän rantahiekkan ja vilvoittavan veden - voisin jatkaa näitä retkiä loputtomiin.

Riipuskivi on perun sinistä opaalia, yhtä lempikivistäni, josta aina tulen hyvälle mielelle; samoin seuralaiset akvamariini ja hiekankirjava akaatti ovat tykkäyslistan kärjessä.
Kaulakoru syntyi eilen sateen ja harmauden keskellä, haaveilin taasen kaukaisista rannoista. Ei tullut ihan syksyinen koru tästä :-)


*****************
J.k. Nyt ovat kaikki korukopla-haastekorut ihailtavissa sekä Korukopla-blogissa että tekijöiden omissa. Ihanan erilaisia toteutuksia!

17 comments:

 1. Anonymous19/9/10 11:47

  Syötävän ihana riipus ja kokonaisuus. <3 Olet kyllä ihme taikuri. Ei voi muuta sanoa.

  Minulle on tuon matkustelun kanssa käynyt vähän samalla tavalla. Pelkään pahoin, etä vanhuus on tullut. :D Mutta tosiaan, muistot elävät, ja koruilu sopii oikein hyvin tunnelmien ja muistojen tallettajaksi.

  syysterkuin
  Suntsa

  ReplyDelete
 2. Anonymous19/9/10 11:51

  Pelkään pahoin, että vanhuus on tullut, kun tekstiin tulee aina kirjoitusvirheitä. :D Voisikohan kirjoittamansa tarkistaa, ennen kuin pamauttaa nappulaa...
  t. sama

  ReplyDelete
 3. Kiitos, Suntsa!
  Ei toki vanhuus tule, lisää ikää ja raskaat jäsenet vaan (mulle) :-D

  -Tuosta kirotusvirheestä 'etä vanhuus', ajatteles, 'etävanhuus' - vois jotenkin itsestään etäännyttää sen vanhenemisen ja olla vaan 'kypsä' ja 'viisas' ;-)

  ReplyDelete
 4. Voi vitsi mitkä värit, olen nyt uutena värinä, hurahtanut turkoosiin. Ruskean sävyjen kanssa, joista pidän erityisesti, sopii mielestäni oikein hyvin. Valloittavan ihana koru!

  ReplyDelete
 5. Syksy on kyllä kaunista aikaa, mutta se aika ruskan jälkeen, ennen talvisia lumimaisemia on minulle ainakin se kaikkein pahin aika. Onneksi Joulu sitten vie kiireineen...Koru on kiva ja kaunis, sitähän mun piti sanoa eikä muuta höpöttää..:D Kivaa syksyä sinnepäin..:)

  ReplyDelete
 6. Kiitos, Valokki!
  Kiitos, Selma; oon samaa mieltä, että se kaikkein pimein aika ennen ensilumia on aika ankea. Täytyy yrittää kynttilöillä tuoda iloa niihin hämäriin.

  ReplyDelete
 7. Nämä ovat niin kauniita ja erilaisia nämä sinun korusi,näitä vaan unohtuu katselemaan ja ihailemaan, että unohtaa ihan kehukommenttia laittaa :)

  ReplyDelete
 8. Kaunis riipus, kuin turkoosi kukkanen olisi yläosassa, monenlaisia värisävyjä tässä merellisessä kivessä.

  ReplyDelete
 9. Kaunis riipuskivi. (anteeksi, taas taudissa, ja ei irtoa mitään).

  ReplyDelete
 10. Ihana riipus ja nuo värit! Tuli heti matkakuume ja pakko on tästä surffata matkatoimistojen sivuja ihastelemaan :)

  ReplyDelete
 11. Alakuvassa riipus näyttää ihan vuoristomaisemalta jossa pilvet ovat laskeutuneet aika alas.
  Kaunis! Hyvin löysit sävykumppanit.

  ReplyDelete
 12. Kiitos taas kaikille kommenteista!
  Aivan upeaa, että kerrotte, mitä te näette kivissä :-)

  ReplyDelete
 13. Oijoi mikä riipus, ja seuralaisetkin aivan nappiin, kuinkas muuten. Selvästi tuossa riipuksessa näkyy, miten aallot lyövät kallioon jollain trooppisella rannalla :)

  ReplyDelete
 14. Aivan ihana koru <3 Riipuksessa näen rantahietikkoa, kiviä ja tyrskyävää merta. Täydellisen kaunis ja harmooninen kokonaisuus.

  ReplyDelete
 15. Anu, Amalia, kiitos molemmille teille myös :-)

  ReplyDelete
 16. Tämän korun haluaa itselleen jo ihan pelkästään tuon tekstisi lukemalla. Ei tarvitsisi edes nähdä kuvaa! :-D

  Uskomaton riipus. Ja jos siinä ei ole hiekkarantaa ja turkoosia vettä, ei sitten missään.

  ReplyDelete
 17. Kiitos, Akvamarin :-)

  ReplyDelete