9.9.10

On hypättävä

Joskus on hypättävä; kuunneltava sisintään ja otettava kunnon loikka!'Mitä sydän tahtoo' -kaulakorussa on riipuksena yksi Kiinan matkaajani tuomista aarteista, värjättyä akaattia, johon on hionnassa jätetty tuollaiset 'raakakivi'-reunukset, molemmat puolet kivestä on hiottu tasaiseksi ja kiiltäväksi, hiotussa osassa ehkäpä öinen kuutamo-maisema.

Korun muina helminä on himmeää mustaa akaattia, lepidoliittia ja sugiliittia, joiden uskotaan rohkaisevan, auttavan muutoksissa, vahvistavan oman tien etsinnässä. Kuukivirondellit sisältävät samoja ominaisuuksia.
Mukana nauhassa on myös yksi makeanvedenhelmi, yksi Swarovskin kristalli ja piiitkä hopeaketjuosa, koru riippuukin sitten aika alhaalla.
**
Minun loikkani on 'uskaltaa' pitää pieni rauhoittumistauko, jätän netin hyvin vähälle muutamaksi päiväksi, joten älkää ihmetelkö, kun yhteydenottoihin vastaukset tulevat viiveellä!
**

7 comments:

 1. oooooh mikä riipus. siis vau.

  ReplyDelete
 2. Todellakin, vautsi mikä riipus!

  Nauti tauostasi, itse pidinkin sitä jo hyvän aikaa sairastellessani, saa nähdä koska loputkin puhdit tulevat takaisin, olisi meinaa loppukuusta eräät markkinat, joissa olen mukana =)

  ReplyDelete
 3. Valtavan ihana, raakakivi riipus, rosoisine reunoineen erikoinen. Levollista rauhoittumistaukoa, lepää ja nauti;)

  ReplyDelete
 4. Voihan vimpula, mikä riipuskivi! Ja nuo muut kivet sopii niin mahtavasti yhteen. Upea.

  Mukavaa hengähdystaukoa.

  ReplyDelete
 5. Mukavan rouhea kivi ja selvästi näkyy kuutamo hiotussa osassa.

  Rauhallista nettilomaa!

  ReplyDelete
 6. Anonymous10/9/10 16:06

  Onko kaupassasi virhe kun kaikkia ei voi tilata? Esimerkiksi tätä korua?

  ReplyDelete
 7. Kiitos kommenteistanne!

  -Nimetön, hmm... ei ainakaan tällä hetkellä pitäisi olla mitään virhettä;
  Poistan varatut/myydyt korut kaupasta yleensä siinä vaiheessa, kun koru on vastaanottajalla (jolloin hän voi vielä lähetyksen saadessaan tarkistaa yksityiskohtia 'tuoteselostuksesta') Sen vuoksi joskus on luettelossa koruja, joita ei voi laittaa ostoskoriin.

  Yritän pitää kaupan mahdollisimma hyvin ajan tasalla. Tämän postauksen koru ostettiin lähes välittömästi, kun sen päivitin kauppaan :-)

  ReplyDelete