11.10.10

Lehtien seassa

Syksyn lehdet ovat suurina kerroksina pihojen nurmikentillä, kävelyteillä ja metsän poluilla. Lehdistä kuuluu kiva kahina, kun niiden sekaan antautuuu kahlaamaan.

Kun tarkkaan katselee, voi lehtien seassa löytää kaikenlaisia 'kulkijoita', on kahdeksanjalkaisia ja nelijalkaisia, jotkin etenevät kovaa kyytiä, toiset hyvinkin matelemalla tai loikkien. Useimmilla pikku eläimistä on mitä mainioin suojaväri ja joskus täytyy olla hyvin keskittynyt, että niitä näkee, tai ehkä sittenkin vain onnekas.

Kaulakoruni riipukseen päätyi tänään tällainen erinomaisen suojavärin saanut suloinen pikku olento :-D
Kaulakoru on täynnä syksyn lehtien sävyjä, lämpimänpunaruskeita, vain hienonhieno aavistus enää vihreää parissa helmessä, kaikki ne ovat erimuotoisia kirjavia picassojaspiksia. Riipuksen sammakkohelmi on hopeasisuksinen lasi-lamppuhelmi ja vekkulilla on kyllä mainio ilme!
En tohtinut antaa korulle nimeksi 'lehtisammakko', joten vähän hienostellen hän on italiaa puhuva serkku Rana Scalatore.

11 comments:

 1. Kaunis ruskakoru ja sammakko onkin jänskä:)

  ReplyDelete
 2. Söpöliini sammakko ja juurikin muiden helmien väreihin sointuva♥

  ReplyDelete
 3. Oih. :) Söpö samakko kauniissa korussa.

  ReplyDelete
 4. Vekkuli sammakko kruunaa tän harmoonisen kauniin sävyisen korun.

  ReplyDelete
 5. Kiitos kamut :-)

  ReplyDelete
 6. Kaunis koru; hienosti helmissä eri sävyjä tuo sammakko mainio:)

  ReplyDelete
 7. Ihana syksyinen koru! Kiva kirjoitus, kuvasit mainiosti luonnon pieniä yksityiskohtia, jotka hiipivät korutaiteeseesi.

  ReplyDelete
 8. Kielitaitoinen sammakko :D ihastus!!!

  ReplyDelete
 9. Eija, Akvamarin, Piia, kiitos teille :-D

  ReplyDelete
 10. Yksityiskohtia myöten aivan loistava koru! Minä ne oliot taisinkin löytää ..heh.. vaatii sitä kuuluisaa "erityisnäkökykyä" :D Ja tuo sammakko on loistava tässä syksyisessä iloittelussasi. Aivan minun makuuni oleva kokonaisuus, värejä myöten. Upeaa työtä Mags!

  ReplyDelete
 11. Kiitos, Marjo :-D

  ReplyDelete