5.10.10

Peruskorviksia

Mikä se sellainen peruskorvis on? En tiedä. Olisiko peruskivistä tehty, ja mitä ne sitten ovat? No tällä kertaa savukvartsia, onyksia ja jotain sinistä.

Näinä aurinkoisina päivinä ei kai syys-blues iske ("syksyn lehti, maahan ehti, siinäkin soi... blues"). Sen takia nämä syksyn lehdet, savukvartsia, ovat aika iloinen tapaus. Hienosti kaiverretut lehtisuonet kauniissa sileissä helmissä, voi että tykkään näistä. Olikohan liioiteltua laittaa upeudet herkkiin nappeihin, joissa niin ikään savukvartsia, viistehiotut neliöt.


Toinen pari on lähes toisinto joskus aiemmin tehdyistä korvakoruista. Tämän viistehiotut hydrakvartsit ovat mielestäni sumunsiniset, kuva ei tee lainkaan oikeutta. Saivat seurakseen sekä kirkasta että patinoitua hopeaa ja vielä Swarovskin kristallejakin.
*Mist*

Vimppana - kuin luodut korkkareiden seuraan, kiiltävät onyksit ja korvanapeissa kuutiollista zirkoniaa, perinaisellista, hiukan blingiä elämään.
*Heeled*, pienemmät
*Heeled*, isommat

Ja tästä näkyy onyksien, ja korvanappien, kokoero :-D

7 comments:

 1. Ihania! Peruskorviksissa on just se juttu, että niitä voi käyttää arkena ja juhlassa. Eikä niitä kai voi olla liikaa...

  Tykkään hurjasti etenkin noista ekoista. Ja nuo mustat pisarat sopis niin maan mainiosti siihen "Musta aurinko nousee"-koruusi.

  ReplyDelete
 2. Kiitos, Akvamarin, kaikista kultaisist kommenteistasi <3

  ReplyDelete
 3. Akvamarin sen sanoi: peruskorvikset on sellaiset, jotka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ne on sellaiset, joita todennäköisesti käyttää eniten ja ne on mukavat ja hyvännäköiset. Just tällaisia kuin nää sun. (varsinkin kahdet ekat, slurps)

  ReplyDelete
 4. Ihania killuttimia. keskimmäiset ovat kuin pienet jääkukkaset.

  ReplyDelete
 5. Yksinkertainen on joskus sitä kauneinta :)... ja joskus koru vaan vaatii jujuja jujun perään ;) savukvartsikorvikset on mun mieleen.

  ReplyDelete
 6. Anonymous6/10/10 00:12

  No niin, "tehtailit" sinäkin:) Upeita kaikki, savukvartsit ehkäs ihan ykköset.

  T. Maati

  ReplyDelete