17.10.10

Melkein unessa

Aamulla, varhain, kun päivä ei ole vielä alkanut, kun juuri ja juuri alat aistia herääväsi kohta, kun on se hetki, jolloin pehmeän vaaleanpunaisen kautta siirryt kirkkaaseen olotilaan, silloin, silloin... Mitä? Ehkä sinä hetkenä tavoitamme jonkin juuri itsellemme tarkoitetun viestin, ehkä se hetki on jokaiselle erilainen, eikä sitä hetkeä edes tavoita kovin usein.

Halusin hiukan yrittää tuota kuvaamaani hetkeä saada tähän rannekoruun! Hopeaan linkitetyt helmet ovat mystistä ja ruusukvartsia, vaaleanpunaista opaalia, mukana on kauan säilytetty aarre, kukkakuvioinen keramiikkahelmi ja yksi pieni muranolainen lasihelmi. Helmet ovat kooltaan 12mm eli reiluja, mutta silti koru on sellainen 'unelmankeveä'.
*Varhain*
Koska olin näin herkkis-tuulella, niin toiseenkin rannekoruun valikoitui hempeitä helmiä, suloisia akvamariini-riisejä. Keskellä olevassa rypäleessä on kaikkiaan tusina pikkuruista helmeä, akvamariinia, hopeaa, swarovskeja, ja se antaa vienon helisevän tunnun suloiseen koruun. Akvamariini-riisit ovat mielestäni pilvikuvioineen hurmaavia, kooltaankin vain 7x10mm.
Vetinen nimi, *Vellamo*

12 comments:

 1. Varhain aiheutti kuolausta. Täydellisesti toisiinsa sopivat komponentit. Ihana!

  ReplyDelete
 2. Oi mitä herkkiksiä :) kaunista, kaunista.

  ReplyDelete
 3. Aistin vanhan ja menneen aikakauden tuulahduksen koruistasi, ehkä tavoitin sitten osan unestasi, jonka olit siirtänyt tuohon korukuvaasi<3
  Näen vanhan juna-aseman ja höyryveturin..johon ne matkustajat nousevat.Naiset hattuineen sekä puuterinvärisine koruineen.
  Nyt pitää antaa läimäys omalle poskelleni, että herään taas valveunestani. Ja lopuksi, ihania koruja, * vaivun jälleen menneen ajan uneeni*.

  ReplyDelete
 4. Herkkis-tuulella saakin aikaan parhaat tuotoksensa, korut, runot, valokuvat, maalaukset. Jotenkin silloin aistit ovat herkimmillään, melkein vereslihalla, ne hetket kannattaa käyttää hyväkseen.
  Huomaan näistä ihanista korusta, että olet tarttunut hetkeen♥

  ReplyDelete
 5. Kiitos kommentoijat armaat :-D
  Kiitos kun jaksatte ajatuksella paneutua koruihini vaikka nämä kuvat eivät todella ole niin hyviä kuin soisin.

  ReplyDelete
 6. Huokailee kaihoisasti, kaunokaisia molemmat.

  ReplyDelete
 7. Ihania ja hellänsävyisiä koruja <3

  ReplyDelete
 8. Varhain-korusta ajattelin, herkkä kuin vauvan poski. Tästä voi sanoa että, suloinen.
  Vellamossa on todella kaunista sinistä.
  Tykkään molemmista!

  ReplyDelete
 9. OiJoiJoi, VELLAMO <3
  IHANA !!

  ReplyDelete
 10. Kiitos, kamut :-D

  ReplyDelete
 11. Nämä on niin kauniita! Huokailen myös tuon kirkkaan hetken perään - krooninen univaje... ;-D

  ReplyDelete
 12. Kiitos, Akvamarin, ymmärrän hyvin pienten lasten äitiä - onneksi onneksi ne lapsoset kasvaa ja sitten saa äitikin nukkua!

  ReplyDelete