2.9.11

Hiljaisia hetkiä


Välillä vietetään hiljaisia hetkiä. Blogini melkein uinuu, mutta monta korua on keskeneräisinä. Oletteko jo kurkanneet Korukoplan uusimman haasteen? Hyvin ehtii mukaan.


Rukousnauha valmistui tällä kertaa linkitettynä versiona. Hopealankaa kuluu tällaiseen pitkään linkitettyyn koruun melkein kolme ja puoli metriä!

Helminä vaaleasävyisessä rukousnauhassa on valkoista akaattia, vuorikristallia ja savukvartsia. Helmet ovat pieniä ja rukousnauha kokonaisuudessaan hyvin herkkä, nimi 'Hiljainen pyyntö' tuli taas kuin itsestään noita pikkulinkkejä pyöritellessä.

Kuvissa näkyvä ristipisto-liina on melkein sata vuotta vanha, samoin pöytä, jolla se on.

15 comments:

 1. Kaunis, niin herkkä ja "hauras", kuin hiljainen pyyntö. Osuva nimi. Korusta tulee aika kallis, hopea on nyt hinnoissaan. Mutta ihana tämä on, niin ihana.

  ReplyDelete
 2. Ihana ruokausnauha ja sillä on hieno nimi.

  3,5 metriä... Minä olin jo omasta 2,5 metristä kauhuissani. :D

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Piti sanomani, että herkkä tunnelma tässä, tykkään paljon <3

  ReplyDelete
 5. Ihanan tunnelmallinen, seesteinen kaunis kokonaisuus.

  ReplyDelete
 6. Herkkä ja niin kaunis, savukvartsi on upea lisäke tuolla. 3 ja puoli metriä kuulostaa ihan hirmuiselta määrältä... ei sitä aina ajattelekkaan kuinka paljon sitä kuluu.

  ReplyDelete
 7. Kiitos, kamut :-)
  Joo, Niina, tosi juttu; kannattaa mitata ja yllättää joskus itsensäkin ;-D Tosin, jännä juttu, tässä helmet ovat 6mm mikä vie lankaa enemmän kuin jos olisi 8mm!

  ReplyDelete
 8. Ihanan kevyt ja herkkäsävyinen koru. Tuo vanha kaunis ristipistoliina on aarre ja sopii korun rauhalliseen tunnelmaan.

  ReplyDelete
 9. Ihanaa viikonloppua,toivottelee romulyyli-riitta.

  ReplyDelete
 10. Nimi sopii hyvin korun tunnelmaan, kaunis. Hiljaista on täälläkin päässä kokonaisten korujen suhteen, kesäloma taisi kuluttaa kaiken koruiluenergian.

  ReplyDelete
 11. Kaunis kokonaisuus, herkkää tunnelmaa♥

  ReplyDelete
 12. Niin seesteinen ja rauhallinen nimeä myöten:) Taitaa mun blogi näivettyä, kun en mitään saa aikaiseksi:(

  ReplyDelete