29.5.12

Kevyttä

Eikös olekin kevyempi hengittää pienen sateen jälkeen (no, muutama tunti eilen, se on pientä)! Tänään aurinko paistaa, oli ihana herätä kielon tuoksuun! Taidan pyöräillä tänään Viherlandiaan, suuri huvitukseni on vain kierrellä, katsella, ihailla kukkasia.

Viikonloppuna ostin kyllä ison ruukkutuijani juurelle kukan nimeltä Portulakka, sillä oli joku muukin lisänimi, mutta unohdin. Se on hiukan mehikasvien oloinen ja loistavan väriset kukat, otan ehkä kuvaa, kunhan kukkia on enempi... Se tuli hankituksi tuolta Korpilahdelta, missä kävin viikonloppuna, tarkistan nyt sitä nimeä Viherlandiassakin.
Ee, ei tästä tule kukka-blogia, vaikka niistä koko ajan puhunkin. Eikös sitä sanota, että sydämen kyllyydestä suu puhuu.

Elikäs, kevyitä massa-lintusia, mustiksi paistettuina. Ei vainkaan, väri oli sama jo uuniin mennessä.


Luulin jo ennestäänkin muovailleeni massasta  p i k k u lintuja, mutta tämä alakuva kertonee, että vasta nämä uusimmat ovat 'pikku', pienimmät kooltaan n.1 x 1,5cm ja 0,5 x 2cm. Kaikille ei ole pareja, niin minne lie lentänevätkään.


Adventures-kaulakoruun toivottiin korvakoruja, siinäpä kehystetyt lasihelmet, romanttisine linkkeineen kiinni niobium-koukuissa (ne allergisoimattomat). Kevyet ja herkät.


18 comments:

 1. Sinäpä oon oikea ahkera-liisa =) Nuo lintuset ovat kyllä niin <3 Pitääkö sitä JO alkaa itsekin vääniskelemään massasta jotain ihanaa.... Mutta odotetaan kesälomarahoja ja syksyä ;D

  ReplyDelete
 2. Lintuset ovat kyllä söpöjä! :)

  ReplyDelete
 3. JOtaian outoa bloggerissa. En näe ainuttakaan kuvaa :( monissa blogeissa...mikäköhän on ongelma osa lukioistakin on ihemelleellisiä sinisiä ympyröitä, joiden keskellä on vinoviiva.... hajosiko koneeni????

  ReplyDelete
  Replies
  1. -mulla ei ole ongelmia, kaikki näkyy normaalisti... Toivottavasti vain jokin hetkellinen häiriö sulla!

   Delete
  2. Äsh, kävin muutamassa blogissa, onkin jokin yleisempi härdelli!

   Delete
 4. Jotain tänne väliin häikkäs, kun yritin kiittää kommenteista, mutta...
  Kiitos siis kävijöille :-)

  ReplyDelete
 5. Hups mitä ihania lintuja, sää oot niin näpsä!

  ReplyDelete
 6. No nyt näkyy jo :D Ja kauniita onkin :D

  ReplyDelete
 7. voi miten on söpöset varsinkin nuo uusimmat pikkuiset lintuset. ja naminam noita vimppakuvan korviksia - ne on I H A N A T :))

  ReplyDelete
 8. Upeita lintuja - hyvä lisä koruihisi :)

  ReplyDelete
 9. Toi on kyllä aina niin upeaa, kun osaa tehdä jotain itse kuten sinä näitä lintuja. Ihania.

  ReplyDelete
 10. Ihania lintusia, voi mitä kaikkea siitä massasta saakaan! Täytyy joskus testata.

  ReplyDelete
 11. Kiitos, kamuset :-) Oon tainnu vähän jämähtää näihin lintuihin, mutta ehkä joskus tulee kokeiltua muutakin...

  ReplyDelete
 12. Söpöjä pieniä sirkuttajia! Sä olet kyllä taitava! Noita minijuttuja ei ole ihan helppo tehdä!

  ReplyDelete
 13. Nättejä lintuja, varsinkin nuo tummat ovat kauniita. Ihan kuin sulkia nuo valkoiset kohdat.

  ReplyDelete
 14. Kauniita lintusia!

  Kesäsää muuttui sateiseksi ja kylmäksi, mutta eipä haittaa.. Välillä on ihanaa olla sisällä ja tehdä.. -vaikka koruja :) Mukavaa viikonloppua sinulle! :)

  ReplyDelete
 15. Oi voi, en ole ehtinyt edes täällä piipahtaa. Ihania juttuja olet taas taituroinut. Suloisia nuo linnut. Täytyy tutkailla lisää paremmalla aikaa.

  On niin tautisen kylmä kun kesäloma vihdoin alkoi, että olisi hyvää aikaa koruilla, mutta huomenna on (onneksi) lähtö Barcelonaan. Toivottavasti siellä on vähän lämpimämpää. T: yksi vilukissa.

  ReplyDelete