26.1.14

Hutista hurmaavaksi, kierros 2

Korukoplalla jatketaan - viime sunnuntaina esiteltiin ensimmäisiä ja tänään sitten lisää koruja ajatuksella 'hutista hurmaavaksi' - tilatut helmet tai osaset eivät kotiutuessaan olleetkaan sitä mitä odotin ja jäivät varaston unohduksiin...

Koko kuluneen viikon olin sen kumihimon kourissa... Eilen päätin tehdä jotakin muuta.

Tunnustan tässä, että korulehtiä on tullut tilatuksi paljon, mutta en osaa mallin mukaan tehdä, aina pitää saada omaa otetta koruihini. Onko lehdet siis huteja? En ole varma.
Makeanvedenhelmistä pidän todella paljon, mutta niiden saaminen koruiksi, oh no! Ja johonkin aikaan tilasin myös paljon ohutta hopealankaa kieputuksia varten, joo, suurin osa siitä on myyty eteenpäin, mutta pari pätkää vielä oli ;-)
Kuvan makeanvedenhelmet ovat mielettömän ihania ja kiiltäviä lehdykäis-keishejä. Niiden ylläri oli se, että reiät olivat vielä pienemmät kuin tavallisesti ja myös tuo reiän sijainti oli ei-niin-kätevä.


Uusimmassa Wire jewellery -lehdessä oli jälleen kerran eräs korvakorukoukkujen kaunistusohje ja päätin nyt sitten saada myös viimeiset ohuen hopealangan pätkät ja nuo lehtikeishit käyttöön.
Tällaiset tuli... Koukut ovat violettia niobiumia.
Toisessa parissa vähän hillitympi versio, jossa ei varsinaisia huteja olekaan muuten kuin tuo lanka.Mukavaa sunnuntaita, iloisia ulkoiluhetkiä!

*

17 comments:

 1. Herkkää..!! Etenkin tuo viimeinen kuva!

  ReplyDelete
 2. Oi miten kauniit nuo koukun koristukset ja korvakorut kokonaisuudessaan :)

  ReplyDelete
 3. Ihanat lehdykäiset! Voiku kun joku opettais munt kieputtelemaan, niin olis ylen onnellinen olo.

  ReplyDelete
 4. Varsin kiva idea. Kauniit korvakorukoukut tuli :)

  ReplyDelete
 5. Tosi kivasti kieputeltu ja kaunitt on kyllä nuo huti helmet :) Kivasti tuo Mags maista luonnetta korviksiin nuo lilat koukut!

  ReplyDelete
 6. Kauniit kauniit! Joskus saa kyllä aika paljon soveltaa kun varsinkin makeanvedenhelmissä tahtoo olla niin pienet reiät. Mutta hyvin käytetyt hutit :)

  ReplyDelete
 7. Klassisen kauniit korvakorut. Sopii myös varttuneelle ladylle :D

  ReplyDelete
 8. Both are gorgeous earrings. I especially love the purple niobium earhooks included, for a touch of colour.

  ReplyDelete
 9. Kaunnita ovat, onpa kiva idea laittaa koukkuun noita pieniä helmiä!

  ReplyDelete
 10. Lehtiä pitää olla! Niitten selaaminen on ihan eri juttu kuin netissä pomppiminen. Ja toden totta: korvakorukoukutkin voi koristella, nyt tämä idea lähti levitykseen...

  ReplyDelete
  Replies
  1. No oikeesti olen juurikin tuota mieltä - lehtien ja kirjojen selaaminen inspiroi mua todella paljon, niin korukuvat kuin muutkin kauniit tai erilaiset kuvat :-D

   Delete
 11. Sydämeni suli noihin ekoihin korviksiin<3

  ReplyDelete
 12. Hienot! itsekin tein juuri helmirannekoruja

  ReplyDelete
 13. Kiitos ihan jokaisesta kommentista :-)

  ReplyDelete
 14. Mites nää "hutit" on menny multa ohi? Makeanveden helmet on mun lemppareita mutta tosi pienet reiät niissä on. Tosi kauniskiltoiset helmet ja pirtsakat koukut

  ReplyDelete