10.1.14

Kevyt lumi, hempeitä hetkiä

Hurjan usein korupöydälläni on tyrkyllä ruskeasävyisiä, violetteja ja keltaisiakin helmiä. Tänäänkin, esimerkiksi nauhat hypersteeniä, tsaroiittia ja sitriiniä.

Oikein hakemalla täytyy hakea esille myös sinisiä ja jopa vaaleanpunaisia helmiä, muuten ei kovin hempeitä koruja syntyisi. Vaikka siis tykkäänkin kaikista väreistä, ainakin kivihelmissä :-) Ja vaikka lopulta teen mielelläni yhtä lailla krouvimpia kuin eteerisempiäkin virityksiä. Ja kivihelmethän ne inspiroivat kyllä kaikenvärisinä.

Tähän valitsin ihanaa luonnollista vaaleansinistä pitsiakaattia. Riipus, aivan kertakaikkisen upean sileä ja kaunis pisaranmuotoinen kivi, on ollut minulla reilut kaksi vuotta ja nuo lisähelmet vielä pidempään! Korkea aika siis päätyä koruksi.

Riipuspisara on kiinnitetty isoon hopealangasta juotettuun ja taottuun renkaaseen napakasti hopealangoilla. Mielestäni vaaleansininen pitsiakaatti on niin hienostunut ja tyylikäs kivi, että se vaatii aidon hopean seurakseen. Niinpä myös pyöreät ja kolikkohelmet on linkitetty hopealangalla ja ketjuna figaro-valmisketjua, se ja pieni lukko niinikään hopeiset.


Koruiluani seuranneet tietävät, etten ole hurjan innostunut kristalleista ja blingistä. Toki ne pieninä annoksina ovat hyvin usein paikallaan, mutta niinpähän vain esimerkiksi Swarovskin kristalleja löytyy laatikoistani jos sun minkä värisinä; hankittu vuosia sitten jossain ihme huumassa? Nyt aion niitäkin rohkeasti käyttää.

Rannekorun keskimmäinen linkki jännittävine lamppuhelmineen olikin valmiina, nyt etsin loput samansävyiset kristallit siihen rinnalle sekä pari yhtä hempeää uusijade-helmeä. Nämä on linkitetty hopeoidulla langalla, ketju on korumetallia. Swarovskin kristallit ovat sävyä 'rose water opal', suloisia.

8 comments:

 1. Aivan ihastuttavat:hempeet ja utuiset

  ReplyDelete
 2. Suloisia molemmat. Mullakin taitaa olla vaaleansininen pitsiakaattiriipus jossain... Mitenkähän sitä saisi nyt ittensä vauhtiin. Tämä viikko meni ihan pökerryksissä töissä, kun en oikein vielä palautunut normi-ihmisten rymiin. Täältä sulta saa kyllä aina hyviä herätteitä. On nimittäin noita swarovskin kristallejakin kertynyt, ja olen huono niitä käyttämään. Mutta pikku annoksina tosiaan, kun osaa sopivasti sirotella.

  ReplyDelete
 3. Kaunista on taas syntynyt Mags taiturin käsissä.
  "Jotain sinistä" tulee mieleeni ja tässähän sitä olisi :D

  ReplyDelete
 4. Suloista jälkeä! Sä olet hyvässä vauhdissa tässä "käytä kaikki pitkään laatikoissasi hautuneet helmet" -projektia, otan kyllä mallia sinusta :)

  ReplyDelete
 5. Ihania helmiä ja upeat kokonaisuudet. Tuo kaulakorun hopearengas on hieno idea.

  ReplyDelete
 6. Tulepas Mags kahvittelemaan blogiini :)

  ReplyDelete
 7. Nämä korut ovat hempeyttä tulvillaan... Niin kaunista! :)

  Hyvää viikonalkua ensi viikkoon, saatiin talvikin vihdoin :) <3

  ReplyDelete
 8. Kaunis lamppulasihelmi! Keltainen on tämän hetken trendiväri - en tiedä miten se enemmälti koruihin sopisi - ehkäpä juuri pieninä määrinä.

  ReplyDelete