26.10.06

Lisää yksinkertaisen kaunista

*
Kun sain tänään foorumin Janen lähettämän uuden upean helmen silmieni eteen, niin keksin sille oitis montakin vieruskaveria... Esimerkiksi Kambaba-jaspiksista olisi löytynyt hienosti saman sävyisiä neliölaattoja.
*
Lopulta halusin kuitenkin tuon Janen käsintehdyn kaunokaisen olevan kaulakorun todellinen keskipiste. Aivan yksinään se oli hiukan orpo yksivärisiin säännöllisiin lasihelmiin yhdistää. Vaan sitten tein löydön! Ensin päätin käyttää tuota hopeoitua jäykkää kaulapantaa, mutta hämmästyin kun valtamerijaspiksissani - niinpä tietenkin! - oli yksi, jonka värit toistuvat täydelleen isossa litteässä lasihelmessä! Niistähän tuli hieno kokonaisuus parin pienen hopeaspacerin kanssa.
*
Kumpikaan kuva ei ole täydellisen oikean värinen, mutta lähikuva kuitenkin aika hyvä :-)
En olisi kuvitellut tuollaisen pannan käyttämistä, mutta Janen helmi muutti tilanteen!
Korua voi pitää monenlaiseen puseroon yhdistettynä, paitis ja poolo ym.
*
Ai niin. Sitä paitsi kaulapanta käy näihin korvakoruihin kuin olisin suunnitellut koko jutun ;-))
*

6 comments:

  1. Ihan mielettömän hieno helmi! Todentotta yksinkertainen on kaunista.

    ReplyDelete
  2. No nyt meen sanattomaks. Oot, Mags saanu ton helmen niin hienosti istutettua kokonaisuutena! Siis mykistävän kaunis koru!
    Kati, vakkari-ihailua sinne

    ReplyDelete
  3. Hieno yhdistelmä ja tosiaan sopii yhteen kuin nyrkki silmään niiden aikaisemmin tehtyjen korviksien kanssa.

    Ihan vaan käyttömukavuutta kyselläkseni, millaista pitää tuota pantaa?


    t.ninde

    ReplyDelete
  4. Kiitos kommenteista - ihaillaan yhdessä Janen taitoja!!

    Ninde, kun laitoin pannan kaulaani, se tuntui kummalta, kun on tottunut pitämään ihan erilaisia koruja. Mutta nyt sitä ei edes huomaa, vaikka tämä nimenomainen panta on aika 'tiukka', kehän pituus n. 38-39 cm.
    Ei se silti ole mitenkään ahdas, mutta kun olin kuvitellut tekeväni jonkun miesten korun , niin en tunne niin ohutkaulaista miestä ;-)

    ReplyDelete
  5. Kiitos, Sirpa!
    Kohtahan löytyy ruusuja ;-))
    -Panta on tilattu, sellainen, jossa on toisessa päässä se kierrettävä 'ruuvi', eikun 'mutterihan' se taitaa olla?! (Tässä syy, miksi minun 'the kone' on vielä kesken :-D ) Pantahan kyllä olisi varsin helppo (?) kääntää itsekin vahvasta kupari- tai hopealangasta. Oletko sinä sellaisia tehnyt?

    ReplyDelete
  6. Tilasin nuo (kaksi kpl) mielestäni jo elokuussa gemssulta; en nyt ihan äkkiseltään löytänyt niitä papereista; minun arkistoinnissa on paljon toivomisen varaa ;-/

    ReplyDelete