28.10.06

Swarovsk-ilta ;-)

*
Jospa Blogger suostuisi lataamaan nämä toisetkin korvakoru-kuvat. Alkuillasta sain kokeilla todella monta kertaa kuvien lisäämistä ennen kuin onnistui.
*
Innostuin Swarovskin helmistä ja tein toisetkin crystal golden shadow -perhoset (6mm) korvakoruiksi 14 Kgf -kullattujen osien kera. Crystal golden shadow sopii upeasti pronssin sävyisiin nugetteihin, jotka nekin ovat Swarovskin taidokasta laatua.
*
Vihreissä korvakoruissa on käytetty Swarovskin sävyistä 'emerald'ia, sydämissä on lisäksi toisella puolella aurora borealis -käsittely, johon en ole ihastunut laisinkaan. Pyöreät kristallit ovat ilman lisäkäsittelyitä, mutta kuvassa tuo väriero on liiankin suuri.
*
Kyllä taas meni myöhään, mutta minkäs näille helmille voi...

5 comments:

 1. Ihana kullansävy! Tahtoo kanssa!

  ReplyDelete
 2. Mullakin on myös noita perhosia (kuten paljon muutakin :) ), pitää vissiin alkaa nyt niitä väkertämään tässä illan ratoksi vielä... ovat niin vastustamattomat!

  ReplyDelete
 3. Noi alemmat korvikset on kertakaikkiaan ihanat! Mä tykkään AB-käsittelystä lähinnä kirkkaissa kristalleissa (siis värittömissä). Värillisten kristallien väriin käsittely tuntuu välillä vaikuttavan liikaa ja se saa ne joskus näyttämään hiukan rihkamalta. Mitään sellaista en kyllä huomaa näissä IHANISSA korviksissa!

  ReplyDelete
 4. Samoin, Julia, en pidä muista kuin 'satin'-käsittelystä joissakin! Nuo sydämet tulivat tilaajalahjana, kun tilasin tuota sävyä muita swaroja... (käänsin kuvassa ne 'halvat' puolet piiloon ;-D )

  ReplyDelete
 5. Ah ja voih, ihania korviksia. Varsinkin nuo alemmat, TIEDÄN että ne näyttävät upeilta korvissa.

  ReplyDelete