23.10.06

Vahvuus ja herkkyys

Ninden ja Katrin sodaliitti-korujen valmistuminen vauhditti minua tekemään valmiiksi pitkään roikkuneen keskeneräisen kaulakoruni.
*
Sodaliittia keskuskoruna sekä pyöreinä helminä; Swarovskin kolmea sinistä biconeina (vaalea ja tumma safiiri sekä siniharmaa montana); lisänä pyöreitä vuorikristalleja sekä sterling-hopeaa keskusovaalia korostamassa.
*
Tuo ison sodaliitin kauneus ei tule lähikuvassakaan esille - koko koru on sävyltään hieman vaaleampi kuin kuvissa.
*
Suunnittelin keskuskorua miettiessäni tekeväni korun pojalleni, mutta hän piti alunpitäenkin mallia liian naisellisena. Tällainen tästä tuli, ehkä se sitten on vahvan naisen koru.
*

7 comments:

 1. Ihana sodaliittikoru. :) Minusta se kivi on niin kaunis ja sopii hyvin farkkuihmiselle ja huomasin tänään se sopivan tyksän valkoiseen työtakkiinikin kuin nenä päähän.

  Mutta takasin sun koruun. Hyvät värit taas kerran ja tuo keskushelmen kiinnityssysteemi on aika mielenkiintoinen. Mistä sä oikeen löydät noita kaikkia?

  ReplyDelete
 2. Hieno sopivan selkeä koru minun makuuni.Hyvä idea toi kaareva putkihelmi ison sodaliitin alla.

  ReplyDelete
 3. Kiitos Katri!
  Nuo hopeaosat taitaa olla Villihelmestä ja Helmitaulusta ammoin tilattuja, ehkä joku Gemssultakin... En ole niin järjestelmällinen tilastoija kuin jotkut muut foorumilaiset, joten muistin varassa!! ;-))

  ReplyDelete
 4. Oho! Olimme kanssasi yhtaikaa täällä, Hopea :-)
  Ja kiitos :-)

  ReplyDelete
 5. Aivan mielettömän upea! Symmetrinen ja silti yllätyksellinen. Sodaliitti on kyllä tosi kaunis kivi, varmasti farkkukansaan uppoava.

  t.ninde

  ReplyDelete
 6. Kiitos kiitos vaaka-siskosein! Tää rannekoru on himputin nätti. Tollanen just sopii farkkujen kaa, ihana!

  ReplyDelete
 7. Oioi, tää meni väärään kuvaan mutta kyllä se ajaa asiansa :D

  ReplyDelete