26.5.08

Uusi viikko...

Olen tehnyt viime aikoina paljon sinisiä koruja, niitä toivotaan, ja eihän minulla mitään ole sinistä vastaan ;-)

Tämä korusetti syntyi tilaajan toivomilla väreillä ja lopputulos onkin raikas ja moderni, mutta silti juhlatilaisuuteen sopivasti ajaton.

Materiaaleina 'Fresh roses' -korusetissä on upeakiiltoisia, lähes pyöreitä makeanvedenhelmiä, kuukiveä fasettihiottuina rondelleina ja Swarovskin kristalleja indicolite-sävyssä. Koruvaijeri on hopeoitua ja ruusu-lukot hill tribe -hopeiset.
*

9 comments:

 1. HopefulRomantic26/5/08 15:02

  Todella viehättävä ja raikas koru, suorastaan lumoava =) Ihanan värinen ja raikas kuin aamukaste ruusun pinnalla. Sininen on kaunis väri.

  ReplyDelete
 2. Tosi kaunista sinistä sinulla. Minusta sininen on koruissa kamalan vaikea väri, mutta sulla se(kin) puoli on hallussa. Koru on ihanan kesäinen ja ilmava.

  ReplyDelete
 3. Kiitos, tytöt :-)

  -Katri, mä luulen, että noiden valkoisten makeavetisten kanssa mikä tahansa näyttäisi hyvältä ;-) Mutta kyllähän 'indicolite' on pehmeämpi kuin vaikka safiirinsininen...

  ReplyDelete
 4. Hyvin pelaa kaikki yhteen helmet. Viehättävää sinistä!

  ReplyDelete
 5. ihana koru jälleen. Voisi siis sanoa, että magsin takuu varmat tuotteet materiaaleista, kuin materiaaleista. Kaikista se osaa vain loihtia niin ihanaan ja kaunista <3

  ReplyDelete
 6. Kaunis, kaunis setti!

  Saaja on varmasti iloinen tuosta taidolla, ajatuksella ja laadukkaasta korusta! Magsin tunteella ja viimoisen päälle laadukkaat materiaalit .. :)

  ReplyDelete
 7. Kiitos, Tiina, Rauni, Helmiliina :-)

  ReplyDelete
 8. Anonymous29/5/08 15:18

  Hello Mag!! is a real pleasure of coming to look at your very beautiful jewels all

  Huguette
  orle.hug@free.fr

  ReplyDelete
 9. Merci et bis, Huguette :-D

  ReplyDelete