21.1.12

Niin hiljaista

Tekis mieli kiljaista! Hih, ei nyt sentään.
Eilenillalla hämärässä metsämaisemassa - eipä ollut muita samalla polunpätkällä liikkeellä - muutamia lumihiutaleita leijaili ja vallitsi ihana hiljaisuus. Muistin nämä helmet.


Läpikuultavissa akaateissa on mielestäni hienoja lumisen maiseman sävyjä. Toisaalta niissä on myös syyskesän illan souturetken kaislikon väritystä :-D Valkoista, hentoja siniharmaita, vaaleaa hiekkaa, aavistus mustia, ruskeita.

Kuvassa helmet ovat vielä nauhassaan, kun en osannut päättää, laitanko koruun mitään muita helmiä. Siis vielä harkinnassa.

Jotenkin viime viikkoina on koruilutahti niin hidastunut, että välillä pelottaa, onko 'muusani' minut kokonaan jättänyt... Olen kyllä huomannut, että monilla muilla on samanlaiset olot. Taidamme odottaa auringon pilkahduksia!

***

Allaolevat rannekoru ja korvakorut lähtivät setin kaulakorun kanssa tilaajalleen. Korviksiin tosin muutettiin tappikiinnitys patinoidusta hopeasta. Helmet ovat niitä ihastus-jaspiksia, minit turkoosia ja isommat turkoosinsävyiset helmet ovat amatsoniittia.

12 comments:

 1. Kauniita helmiä, juu, ovatkin hiljaisuuden helmiä. Hienosti maalailit näitä maisemia ja tunnelmia. Näitä voisi katsella sellaisella valopöydällä yksitellen.
  Ei se "muusa" ole siuta jättänyt, ne "muusatkin" tarvitsevat välillä lomaa meistä :)
  Alin koru on ihana, tykkään niin messingistä kera helmien.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, onkin aika itsekästä vaatia muusan jatkuvaa läsnäoloa :-D

   Delete
 2. Vikki on oikeassa, muusatkin tarvitsevat lomansa ;) Mulle huutavat helmet verkkokaupoissa, kotona enää vaan harvoin. Mutta eikös pimeän lumisessa hiljaisuudessa kuulu kauniita kuiskutuksia korvissa <3

  ReplyDelete
 3. Oih! Tuo rannekoru on ihan tajuttoman upea.

  ReplyDelete
 4. Rannekorun väreissä on voimaa <3 Aurinkoa sitä täälläkin kaivataan. Niinä päiinä kun se erehtyy ilmaantumaan, huomaa kyllä sen energia latauksen.

  ReplyDelete
 5. Niin KAUNIITA! Hyvää tätä päivää!

  ReplyDelete
 6. Kauniin värikäs rannekoru, raikas ja piristävä!Tosi kauniita myös nuo läpikuultavat akaatit

  ReplyDelete
 7. Kiitos kaikille kannustavista kommenteistanne :-D

  ReplyDelete
 8. Ihanaisia nuo kuultavat akaatit! mukava nähdä, mitä kaunista niistä luot :)

  Mukavaa sunnuntaita! :)

  ReplyDelete
 9. Ihanat värit valmiissa korussa. Kokonaisuus on silmiä hivelevä.

  ReplyDelete
 10. Kaikki mussat taitavat olla lomalla, indeed. Luulempa, että jotkut jättävät tänä muutoksen vuonna tekijänsä ihan vallan kokonaan mutta sinä et kyllä kuulu heihin! Nyt lomailet ja aatokset uusituvat. kuuluu tähän aikaan, älä hättäile:)

  ReplyDelete