3.2.12

Aarteiden vaihtoa II

Suurten helmivarastojeni vuoksi olen viime aikoina yrittänyt hillitä uusia hankintoja. Hei ihan tosi olen! Siispä olen vaihtanut kamujen kanssa jotakin ja sitten joillekin toisten mykille helmille antanut uuden kodin, sehän on sellaista yhteisöllisyyttä ja arvostamista...

Kuvan kukkahelmi tuli vaihdossa kamulta ja aurinkokivi-helmet toisen kamun myynnistä
Koruun tuli lisäksi nuo tummat hehkuvat hypersteenit ja oli tulossa kovin yksinkertainen riipus, mutta sitten Harakkamuorin ihanuuspaketti saapui, oottekos namumpaa nähneet? (Paitsi Monalla jo aiemmin) mut ajatelkaas tuota kokoa, alla on normaalikokoinen postikortti (sekin yhden helmikamun tekemä)

No paketista kuoriutui kaksi tällaita nöpöstä kirjaa, joissa on hurjasti sivuja, on tyhjiä ja nuottiviivaisia, voi hauskuutta ;-D, ja nahkakannet!
(kirjakuva Inkun kuvaama)
Ja minä vielä söpöstelin, höpöstelin lisää ja vot! kirjassa onkin nyt pitsinauha kuparilankasydämellä salaisuuksia sulkemassa, ah romanttista ja pitsihän on kuulemma muotia sekin! Pienet jaspis-sydänhelmet ovat myös joskus jonkun helmikamun myynnistä ostettuja suloisuuksia.

Ja aah, patinoin innolla hopearenkaita ja hopealankaa, joilla linkitin helmet keskipituiseksi kaulakoruksi, sopivan pituiseksi ilman lukkoa.Parit niobium-korvikset on esittelemättä, yöperhoset ja vihreät pallerot
*

13 comments:

 1. Voi Luoja!!!! Haukon henkeä, täydellistä, jumalaisen ihanaa. Tuo koru on uskomattoman kaunis. Niin ihana väriyhdistelmä.

  ReplyDelete
 2. Romanttisen kaunis koru todellakin. Nuo kulmikkaat helmet kuitenkin tuovat tosi hienosti vastapainoa tuohon romanttisuuteen. Upeus.

  ReplyDelete
 3. Ja mie täällä höpöttelen, pöpöttelen tuolle pienelle kirjalle!
  Ihan huikea koru!

  ReplyDelete
 4. Myyty :( Pinewoodkin myyty :( Perpeleen rahapula. *jupinaamarmatusta*

  ReplyDelete
 5. Hienoa tietysti sulle, että ovat löytäneet uuden kodin :)

  ReplyDelete
 6. Tämä ihanuus muuten löysi hyvän kodin erään kirjastoihmisen luota ;-)

  ReplyDelete
 7. Kiitos, kamuset :-)

  -Marjaana, miten sinä sen tiesit?! Mutta tosi on, kyllä kirjakoru lähtee mukavan kirjastoihmisen hoteisiin :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tilasin sen itselleni, mutta taisit sitten blogissani käväistäkin.

   Jahka saan korun, ajattelin esitellä sen ja pari muuta samoilla sivuilla. Voinko käyttää kuviasi (ovat niin paljon kauniimpia kuin minä koskaan omalla kamerallani saisin) jos - luonnollisesti - asianmukaisesti linkkaan mistä ne ovat peräisin ja kenen ottamia?

   Delete
  2. Pääsit hämäämään nimellä, voi mua, tänään sekoilen siis olan takaa :-D

   Delete
 8. Korusta tuli oikein kiva, kiitokset itsellesi. :) Mutta emmä kyllä vielä muori-ikään ole ehtinyt. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muorihan on hellittelynimi äiti-ihmiselle ;-D Ja aivan hyvässä mielessä käytetty - tiiän että oot nuori ja ihana etkä mikään mummo ;-)

   Delete
  2. Totta, mun äiti on lapsille muori. ;)

   Delete
 9. I am SO in love with this. I love the carved bead, but the BOOK! As an avid reader and collector of books, both new and vintage, this speaks so much to me!

  ReplyDelete