28.2.12

Etusivu uusiks

Joo, otsikon keksiminen ei oo helppoa, sori!

Sen verran kuitenkin totuuden juurta otsikossa, että joskus tulee aiemmin tehtyjä koruja kaivetuksi esille uuteen käsittelyyn. Sellaista korua katsoessa mietin, voisiko koruun saada uuden ilmeen jollakin pienellä muutoksella, joka ei muuttaisi korun ajatusta ja alkuideaa, kuitenkin niin, että koru löytäisi kodin.

Olen huomannut, että rodoniitti on yksi niistä kivistä, joista joko tykätään kovasti tai ei ollenkaan, välimuotoja ei ole. Minä tykkään ;-)

Viime vuonna tehty koru 'Luodolla' alkuperäisessä asussaan tässä eka kuvassa, siinähän tuollainen vahva rodoniitti-riipus, josta korun muut osat saivat innoituksen.

Mutta...
Uuusissa riipuskivissä oli tällainen erikoinen kirjava jaspis, jossa seassa on paljon katinkultaa eli pyriittikiteitä ja tällä kertaa tuollaisena enemmän hopean- kuin kullanhohtoisena. Kiven maisemakin on kuin kallioluodolta. Tuo linnunpesä ja lehtiketju ovat jotenkin niin samaa sukua riipuskiven pyriittikuvioiden kanssa.

Kun korussa on tuo 'linnunpesäkin' munineen, mietin, voisiko koruun lisätä sen lintusenkin? Tein muutaman polymeerisavisen linnun eilen, mutta tämä lilavoittoisen paikka on vielä harkinnassa.


Mitäs tuumitte? Vaihdanko riipuksen? Lisäänkö linnun? Vai onko sittenkin alkuperäinen asu parempi? Kiitos, jos jaksatte katsella ja kertoa!

7 comments:

 1. Mmmmmm...
  Mä tykkään tuosta uudesta versiosta lintuineen ja uusine riipuksineen.

  Jotenkin vaan se alkup. juttu aukeaa tuossa uudessa paremmin..

  "Vanha" koru oli kaunis... mutta kyllä tämä uusi versio on mun silmää vielä enemmän hivelevämpi... Siinä on koko homma just kohillaan!

  Ihanoita molemmat <3

  ReplyDelete
 2. Uudessa on se pieni uniikki juju, joka tuo lämpöä ja tarinan. Riipus on kaunis... ei vanhassakaan mitään vikaa ollut, päätös on sinun :D

  ReplyDelete
 3. Uiui miten kaunista! Minäpä kyllä jättäisin lintusen pois tuosta korusta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, lintu on omasta mielestäni liian iso tuohon eli pois se jää...

   Delete
 4. Niin söpö lintunen! Sinun käsissäsi kyllä syntyy vaikka mitä.

  En osaa vielä vastata kysymykseesi. Pitää jatkaa tuijottelua.

  ReplyDelete
 5. Voi upeus miten kaunis!

  ReplyDelete
 6. Kiitos kultaset :-)

  ReplyDelete