7.2.12

Taidan tykätä kaikista kivistä!

Hypersteeni se on hieno kivi! Ihastuttava tuo 'rasvankiilto' näissäkin sileäpintaisissa pyöreissä helmissä!
Meillä sataa lunta, kuvat on harmaita.Kun oli tuota patinoitua lankaa valmiina sekä renkaita, niin tulin siihen tulokseen, etteivät ole pahat patina ja tummanruskea hypersteeni yhdessä. Viimeinkin sain mielestäni oivaan seuraan myös nuo kaksi japanilaista vintage-helmeä. Niissä on hiukan kultausta, mikä ei ole sopinut esimerkiksi kirkkaan hopean kaveriksi. Tässä kulta ei näytä liian korealta. Riipuksina korussa on Swarovskin 'yöperhonen' ja samansävyinen pieni turmaliinisydän.

Hypersteenistä tein myös korvakorut niobium-koukkuihin.

Hypersteenin energioista kerrotaan mm. seuraavaa: hypersteenin avulla ratkaiset ongelmia, se vähentää ärtyisyyttä ja auttaa olemaan kritisoimatta ja tuomitsemasta itseään ja toisia.

Katselkaa siis ensin hypersteenikuvat ja olkaa sitten kritisoimatta seuraavaa - itsekin yritän selitellä itselleni, että 'eimukahaittaa'...

Tarkoitin istuttaa kauniin ametistin tuohon filigraanikuvioon siten, että juotos olisi vain keskellä kuppia. No, kaikkihan tietää, että juotospalat eivät juotosnesteellä käsiteltynä tahdo pysyä siellä, minne ne asettaa. Eli ei mennyt ajatellusti :-( enkä vielä ole kapussia lopullisesti istuttanutkaan. Koru olisi kaunis, jos...
Saas nähdä, mitä tälle tapahtuu jatkossa...

12 comments:

 1. Aaa, vallan ihastuttavia hypersteenikoruja. Pyöreitä helmiä en olekaan nähnyt livenä (Passavat just patinan ja noiden mielenkiintoisten japsihelmien kanssa). Sain Satuhelmen poistomyynnistä yhden ovaalilätyskähypersteeninauhan, ja helmet olivat ihania. Sinne vaaaaltaisaan hillopurkkiin menivät. :)

  Enkä tajua yhtään, mikä vika muka tuossa ametistikorussa on. Sehän on kertakaikkisen kaunis.

  ReplyDelete
 2. ihana tuo hypersteenikoru minunkin mielestäni. en oo aiemmin tuon kiven nimeen törmännyt, hauska nimi - nimen perusteella energiat voisi kuvitella ihan toisenlaisiksi :D ametistikoru on myös kaunis, mutta kakkoseksi jää tässä postauksessa :)

  ReplyDelete
 3. Mahdoton tahti sinulla. Tuo hypersteenikoru on kaunis, minun pitäsis tällä hetkellä käyttää juuri tuota kiveä että saisin tämän yövuorojen jälkeisen ärtyisyyden kuriin :D
  Samaa minäkin ihmettelen tuo ametistikorun kanssa miten ihmeessä tuollainen taidonnäyte olisi jotenkin epäonnistunut, valtaisan kaunis!

  ReplyDelete
 4. Hyvin istuu hypersteeni patinan kanssa,ihanat vintage-helmet!
  Alin koruhan on kaunis!

  ReplyDelete
 5. Kiitos kamuset, kun annatte hypersteenin siivilöidä ajatuksianne ;-D
  Tuo ametistikapussin kehys on oikeesti niin vinossa, en ilennyt selkeemmin kuvata...

  ReplyDelete
 6. No enpä ole tuollaisesta kivestä kuullutkaan! Sellainen täytyy hankkia niin itsekritiikki ei olisi enää luovan toiminnan esteenä...ja kaunis tuo ametisti - juotoksista en ymmärrä mitään, ehkä joskus kokeilen.

  ReplyDelete
 7. Ihana hyperstreeni...tässä oppii uusia nimiä joka päivä. mutta todella puhutteleva ja syvänsävyinen koru, aivan ihastuttava:)

  ReplyDelete
 8. Oi kun on taas ihastuttavia koruja. Näin kuvien välityksellä tuo ametisti-istutus näyttää oikein hyvältä!

  ReplyDelete
 9. Wautsi kun on taas kaunista :) hypersteeni ihanan muhkea ja koruton samalla... filigraanit upeat istutuksinen.

  ReplyDelete
 10. Mags,
  very nice works!!! congratulations!!!
  kisses, my dear!!!

  ReplyDelete
 11. Voi tuota ametistikorua! Mä rakastuin just nyt!

  ReplyDelete
 12. Ametisti ja filigraani <3 Just niistä tykkään :)

  ReplyDelete