5.10.12

Harjoitusta, harjoitusta


No edelleenkin kokeilen näitä squareknot-viritelmiä. Tällä kertaa hamppunaruilla, jotka on mukavan pehmeitä ja napakoita samalla kertaa.


Mikäs tällä kertaa meni vikaan? No ei varsinaisesti mikään! Ja sen vuoksi harmittaa, että valitsin tuohon sisusnaruksi tuon vaalean - kuvittelin niin vaan harjoittelevani jälleen. Nyt tuo vaalea paksumpi naru sitten paistaa harmittavasti.


No, voin tätä nyt kuitenkin omassa ranteessa pitää ja seuraavaa tehdessä oon sitten taas viisaampi.  Kahdella eri värillä toteutettuna saa kivasti erilaiset samanlaiset oikean ja nurjan puolen. Lamppuhelmi on supersöpö japanilainen. Salpanappina muuten punaista tiikerinsilmäkiveä, sanotaanko sitä häränsilmäksi, muistelen.
Sunnuntaina sitten taas niitä vaihtoringin haastekoruja!

10 comments:

 1. Tosi kivannäköisen sait tehtyä. Tykkään. Mä joskus yritin tätä sama tehdä, mutta mulla hermot meni. Ehkä nyörinahka ei taipuu niin hyvin kun kangasnyöri. Toi on kyllä hyvä sun tekemä. T:) Koralli

  ReplyDelete
 2. Hieno, kaunis punos.

  ReplyDelete
 3. Sinun polkusi kaltaista♥. Kaunista punontaa. Uskon ja toivon, että näemme tästä sinun versiosi vielä myös kaulakoruissa.
  Hyvää viikonloppua:)

  ReplyDelete
 4. Kaunista punosta ja mukavannäköinen koru.

  ReplyDelete
 5. Ihan hyvä tuo on tuolla vaaleallakin langallakin ,vaikka se paistaa. Antaa mielestäni kivan "vanhan" leiman koruun ;)

  ReplyDelete
 6. Heeei, tätä punosta mäkin osaan; on tehty oppilaiden kanssa rannekoruja. Mutta tuo nappi-kiinnityssysteemi on paljon jalostuneempi sulla. :) Tarttiskohan yrittää kans, kun mulla on käyttämättömiä hamppunaruja. Ei ole tullut tehtyä niistä(kään) vielä mitään ikuna. :D

  ReplyDelete
 7. Suloinen se on, ei syytä harmitteluun! :-)

  ReplyDelete
 8. You are getting very good at the square knots! The bracelet looks beautiful! Margareta, you are an inspiration always.
  Love you, miss you, but connected always in friendship :)
  Rita

  ReplyDelete
 9. Hienoja harjoitelmia ... paljon parempia kuin minun omat tuotokseni ... laitoin hyllylle ja harjoittelen muuta, muuten mun päässäni on muitankin ulokkeita kuin nenä ja korvat ... (hakkaa päätään kuvannollisesti lähimpään seinään;)

  ReplyDelete